Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Ξεφυλλίζω στα περιοδικά, αναζητώ στο δίκτυο, αναρωτιέμαι πού... και τελικά επτά στις δέκα φορές καταλήγω στις "Γλυκές Ιστορίες" του αγαπημένου Στ. Παρλιάρου...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου που διασκεύασε η Sweet Xrysa. Συνταγή : Sweet Xrysa. Μερίδες : για 8-10 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προατοιμασία 20΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΣΟΥΜΑΔΑ Ζεσταίνουμε λίγο την αμυγδαλόπαστα να μαλακώσει. Βάζουμε την άχνη και την αμυγδαλόπαστα στο μίξερ. Χτυπάμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ Χτυπάμε στο μίξερ την αμυγδαλόπαστα μαζί με την άχνη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Λιώνουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο στα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΞεφυλλίζω στα περιοδικά, αναζητώ στο δίκτυο, αναρωτιέμαι πού... και τελικά επτά στις δέκα φορές καταλήγω στις "Γλυκές Ιστορίες" του αγαπημένου Στ. Παρλιάρου...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Παρλιάρου 40 γρ κακάο Γιώτης 1 κάψουλα βανίλια 60 ml γάλα φρέσκο 4 αυγά 250 γρ βούτυρο βιταμ 460 γρ ζάχαρη 125 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (του Παρλιάρου) 40 γρ. κακάο Γιώτης 1 κάψουλα βανίλια 4 αυγά 250 γρ. βούτυρο βιτάμ 470 γρ. ζάχαρη 125 γρ. κουβερτούρα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπορεί να είναι παρόμοιο με το κέικ λαδολέμονο αφού βασικά έχει τα ίδια υλικά, αλεύρι-λάδι-λεμόνι-αυγά, όμως η διαφορά στη γεύση είναι τεράστια. Πώς γίνεται[...]
Πηγή: bostanistas.grΣύσταση αυτού του στοιχείου σε φίλο. Email του φίλου σας: Θέμα μηνύματος: ΥΛΙΚΑ 340γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 200γρ. βούτυρο Βιτάμ 250γρ. ζάχαρη 60γρ. αλεύρι 6[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grTORTA AL CIOCCOLATO E BARBABIETOLE Questa torta è stata ispirata da una ricetta del famoso chef pâtissier greco, Stelios Parliaros. Ingredienti : 250gr[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Λιώνουμε το βούτυρο στον φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατεύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Βάζουμε το αλεύρι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr