Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Ένα από τα ωραιότερα λικέρ, που θυμάμαι από την παιδική μου ηλικία, είναι το λικέρ βύσσινο. Το έφτιαχνε η θεία Ειρήνη συχνά και συνήθως το κερνούσε σε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΡαντεβού τον Σεπτέμβρη είπαμε, αλλά μας λείψατε πολύ κι έτσι είπαμε να επιστρέψουμε λίγες μέρες νωρίτερα!! Ελπίζουμε να σας λείψαμε κι εμείς λιγάκι![...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕυτυχία μεγάλη φέτος που ήρθα νωρίς στην Ελλάδα για διακοπές! Έτσι πρόλαβα και είδα τους φίλους μας, χάρηκα την οικογένειά μου και πρόλαβα να αγοράσω[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr- 1 κιλό ζάχαρη κρυσταλλική - 2 μικρά ξυλάκια κανέλας - 12 καρφάκια γαρίφαλο - μισό κεφαλάκι μοσχοκάρυδο - 1 κιλό βύσσινα (τέλος Ιουνίου-αρχές Ιουλίου) [...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 κιλό βύσσινα ή κεράσια χωρίς κοτσάνια αλλά με τα κουκούτσια τους 800 γρ. - 1 κιλό ζάχαρη 5 γαρίφαλα 2 ξύλα κανέλας 1 κιλό κονιάκ ή τσίπουρο Μέθοδος[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κιλό βύσσινο 1 κιλό ζάχαρη 400 γρ ροδάκινα και βερύκοκκα, ανάμεικτα 170 γρ επιπλέον ζάχαρη 1,5 lt κονιάκ (δύο μπουκάλια των 750 ml) 1 ξυλάκι κανέλλας 4-5[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο βύσσινο είναι ένα υπέροχο σπιτικό λικέρ που, με όποιον τρόπο κι αν το φτιάξουμε, θέλει περίπου δυο μήνες για να ωριμάσει και να γίνει . Και αφού βύσσινα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑυτό εδώ είναι το ωραιότερο λικέρ βύσσινο που έχω πιεί. Γίνεται στον ήλιο, σε δύο στάδια, κι αυτό είναι που του δίνει ένα μοναδικό άρωμα και μια υπέροχη,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comtwinkle......... σου παραθέτω τρεις εκδοχές για λικέρ βύσσινο!!! εγώ φτιάχνω την τελευταία !!! Εκδοχή 1η: Υλικά: 1 κιλό βύσσινα 5 φλιτζάνια ζάχαρη 1 ξυλάκι[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΛΙΚΕΡ ΒΥΣΣΙΝΟ Υλικα : 600 gr βυσσινα, 400 ml καθαρο οινοπνευμα ποτοποιιας 95°, 750 gr κρυσταλλικη ζαχαρη, 1 Lt μεταλλικο νερο, 1/2 ξυλακι κανελα .[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr