Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Ο παστός γαύρος, ή αλλιώς αντσούγιες, είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο. Η περίοδος για την παρασκευή του ξεκινάει από τον Μάιο και διαρκεί μέχρι τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤη συνταγή αυτή για το πάστωμα του γαύρου, μου την έδωσε ένας καλός μας φίλος και παλιός ψαράς, ο Γρηγόρης, λέγοντάς μου ότι με αυτόν τον τρόπο, οι γαύροι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr2 κιλά γαύρος 2 ματσάκια μαϊντανό 2 σκελίδες σκόρδο 1 κιλό πράσινες (αν θέλουμε και μερικές κόκκινες) πιπεριές 1 λίτρο σπορέλαιο περίπου χοντρό αλάτι ξύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr0.5 κιλό γαύρο ξύδι αλάτι ψιλό ηλιέλαιο Οδηγίες Πλένουμε τον γαύρο καλά. Ρίχνουμε το αλάτι και το ξύδι για 8 ώρες περίπου. Την άλλη μέρα το πλένουμε καλά όσο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 2 κιλά γαύρο 1 κόκκινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 1 κίτρινη πιπεριά 3 ή 4 σκελίδες σκόρδο 1 μπουκάλι ηλιέλαιο 2 μπουκάλια ξύδι λευκό αλάτι ψιλό[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά 2 κιλά γαύρος 500γρ χονδρό αλάτι Εκτέλεση Τους πλένουμε καλά και αφαίρουμε εντόσθια και κεφάλι. Ρίχνουμε μία στρώση αλάτι στο πάτο ενός δοχείου και[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να παστώνουμε μικρα ψάρια. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό γαύρο χοντρό 2 χούφτες χοντρό αλάτι 2 κ. σ. ζάχαρη 1 μπουκάλι ξύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο πένες 1/2 φλ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο 500 γρ. χυμό ντομάτας 2 πιπεριές ψιλοκομμένες 200 γρ. παστό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr