Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Ο παστός γαύρος, ή αλλιώς αντσούγιες, είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο. Η περίοδος για την παρασκευή του ξεκινάει από τον Μάιο και διαρκεί μέχρι τον Αύγουστο, αλλά η καλύτερη εποχή είναι ο Ιούλιος, που οι γαύροι έχουν το σωστό μέγεθος.
Γαύρος παστός ή αντσούγιες (αντζούγιες)
Υλ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο faghta-giagias.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- σκόρδο
- ούζο
- κάπαρη
- ηλιέλαιο
- δέντρολιβανο
- εντόσθια
- αντζούγια
- γαύρος
- σαρδέλα
- κοιλιά
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Κατηγοριες
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- Νηστίσιμα ΧριστουγέννωνΟχι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Οχι
- Στην κατσαρόλα Οχι
- Στο φούρνο Οχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- σκόρδο
- ούζο
- κάπαρη
- ηλιέλαιο
- δέντρολιβανο
- εντόσθια
- αντζούγια
- γαύρος
- σαρδέλα
- κοιλιά
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy