μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | banoffee με καραμελα | banoffee παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γαυρος παστος με πιπεριες

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 2 κιλά γαύρο
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 3 ή 4 σκελίδες σκόρδο
  • 1 μπουκάλι ηλιέλαιο
  • 2 μπουκάλια ξύδι λευκό
  • αλάτι ψιλό
Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε το γαύρο και τον πλένουμε καλά και τα κεφάλια του τα πετάμε.

Σε ένα μπωλ τον τοποθετούμε με τη σειρά και ρίχνουμε από πάνω αλάτι σε κάθε στρώση ξύδι.

Τον αφήνουμε για δύο μέρες στο ψυγείο.

Μετά από δύο μέρες τον βγάζουμε και βγάζουμε με προσοχή να μην μας χαλάσει το κεντρικό κόκκαλο από τη μέση. Τον χωρίζουμε στα δύο ώστε να γίνει φιλέτο.

Έπειτα βάζουμε μια στρώση γαύρο σε ένα μπωλ και ρίχνουμε από πάνω ηλιέλαιο, λίγες πιπεριές αφού της έχουμε από πριν ψιλοκόψει, και λίγο σκόρδο ψιλοκομένο. Συνεχίζουμε έτσι αυτή την διαδικασία μέχρι να βάλουμε όλο τον γαύρο.

Αφού τον ετοιμάσουμε τον βάζουμε στο ψυγείο. Είναι ένας καταπληκτικός τσιπουρομεζές! Δοκιμάστε το! Και δεν χαλάει.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • σκόρδο
  • ηλιέλαιο
  • ξύδι
  • τσίπουρο
  • γαύρος

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΟχι
  • Νηστίσιμα ΧριστουγέννωνΝαι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία