Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 93 συνταγές
Αρκετά σκόρδα Λίγο αλάτι Λίγο λάδι Εκτέλεση Κόβουμε το φουντούκι από το κάθε κεφάλι σκόρδο και το ανοίγουμε σε κομμάτια χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα.[...]
Πηγή: sidagi.grΤις τελευταίες εβδομάδες έχουμε τόση ηλιοφάνεια που μπερδεύομαι και νομίζω πως μπήκε η άνοιξη, αν κι ακόμα το κρύο καλά κρατεί. Το να νιώθω όμως τον υπέρλαμπρο[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠρωτότυπες, υπέροχες, πάστες με μπισκότα oreo, και με μία πρωτότυπη επικάλυψη πάστας, από μπισκότα oreo. Δεν μένει, παρά να τις δοκιμάσετε. Μπορείτε αν θέλετε[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grSakouleva Basw ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 16 ΠΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ 4 αυγά 2 φλυτζάνια ζαχαρη 2 φλ.τσαγιου αλευρι 4 κουτ.σούπας κακάο (γεμάτες) 1 φπ.τσαγιου σούπας σπορέλαιο[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΥλικά 24 σαβαγιάρ,500ml φυτική σαντιγί Torre, 1/2 κούπας ζάχαρη άχνη, 300 ml γάλα, χυμό από 2 πορτοκάλια, ινδοκάρυδο. Τι κάνουμε Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 24 σαβαγιάρ,500ml φυτική σαντιγί Torre, 1/2 κούπας ζάχαρη άχνη, 300 ml γάλα, χυμό από 2 πορτοκάλια, ινδοκάρυδο. Τι κάνουμε Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜια γλυκιά καλημέρα!!! Ανάλαφρο γλυκάκι! Μη σε τρομάζουν τα 8 αυγά!!! ;) Κάτι μεταξύ σουφλέ και κέικ...αφράτο και δροσερό! Συνοδεύεται άνετα και με παγωτό![...]
Πηγή: thasekanomagirisa.grΣυστατικά 2σκουμπριά χωρίς κεφάλι αλάτι χοντρό Λάδι Χυμό λεμονιού Μέθοδος Βήμα1 Καθαρίζετε, πλένετε και στραγγίζετε τους κολιούς. Αραδιάζετε τα ψάρια σε[...]
Πηγή: zannetcooks.comΠριν από λίγο καιρό είχα δει αυτό το βίντεο και η τεχνική αυτή με την πάστα κρακελέ μου τράβηξε το ενδιαφέρον και είπα να δοκιμάσω. Πήρα μερικά μικρά[...]
Πηγή: oneiropeioio.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο τριμμένο τζίντζερ 1 φλιτζάνι τριμμένο παντζάρι (από περίπου 1 μέτριο) 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 πρέζα πρέζα[...]
Πηγή: sidagi.grΤέλεια ιδέα για μπουφέ!!! Υλικά: 1 πακέτο ψωμί για τοστ σταρένιο 10 φέτες πάριζα 10 φέτες τυρί ένταμ 1/2 βάζο μαγιονέζα 3 κουτ.σ. μουστάρδα 1/2 πακέτο[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -½ κιλό μικρά ζυμαρικά(κοφτό,κοχυλάκι κλπ) -1½ φλιτζάνι τσένταρ τριμμένο -1½ φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη -½ φλιτζάνι[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΚαι ποιος δεν έχει δοκιμάσει τα σοκολατάκια ραφαέλο έστω και μία φορά? Αυτή η υπέροχη σοκολάτα συνηθίζεται να φτιάχνεται σε μορφή τρούφας. Εδώ συνδυάζομαι την[...]
Πηγή: mirodieskainostimies.blogspot.grΥλικά πάστα: 500 γρ. (καλύτερα με κοντό σχήμα και φρέσκια) καπνιστός σολομός: 200 γρ. κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο κρέμα γάλακτος 15%: 250ml ελαιόλαδο: 6 κουταλιές[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ ΠΑΣΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ Η φυστικόπαστα, είναι δυστυχώς δυσεύρετη, αλλα μπορουμε να την παρασκευάσουμε πολύ εύκολα. Το βασικό συστατικό της είναι φυσικά τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ παστός γαύρος, ή αλλιώς αντσούγιες, είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο. Η περίοδος για την παρασκευή του ξεκινάει από τον Μάιο και διαρκεί μέχρι τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΉταν μερικές μέρες πριν τα γενέθλια του γαμπρού μου, όταν συζητώντας σχετικά με τα γλυκά και τα ζαχαροπλαστεία της εποχής των φοιτητικών μας χρόνων ανέφερε ότι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠάστες αμυγδάλου, οι γνωστές πάστες νουγκατίνα. Μία υπέροχη πάστα που όλοι αγαπάμε. Υλικά: Για το παντεσπάνι αμυγδάλου: 200 γρμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr