Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Αρκετά σκόρδα Λίγο αλάτι Λίγο λάδι Εκτέλεση Κόβουμε το φουντούκι από το κάθε κεφάλι σκόρδο και το ανοίγουμε σε κομμάτια χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα. Αφήνουμε τα σκόρδα σε νερό που βράζει για 10 λεπτά και όταν τα βγάλουμε τα βάζουμε ζεστά σε μια σακούλα και τη δένουμε, αφήνοντας [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο sidagi.gr