Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 111 συνταγές
Η συνταγή είναι από την Νίκη Χρυσανθίδου-Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 1 κ. γαύρος 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε ροδέλες 2 ντομάτες σε ροδέλες 1 πιπεριά κέρατο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr½ κιλό ξίδι 1 χούφτα χοντρό αλάτι 1 κιλό γαύρο 3-4 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλάκι γλυκού κόκκινο πιπέρι 1 κρεμμύδι ξερό 1 ντομάτα Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό γαύρο (όχι μικρού μεγέθους) ξίδι (όσο χρειαστεί) 2 κ.σ. αλάτι (γεμάτες κουταλιές) ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 2 μικρές κόκκινες καυτερές πιπεριές (ή 2[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1/2 κιλό γαύρο φρέσκα αμπελόφυλλα 1 σκελίδα σκόρδο ελαιόλαδο χυμό από ένα λεμόνι αλάτι πιπέρι ρίγανη Καθαρίζουμε και φιλετάρουμε το γαύρο. Στη συνέχεια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά 500 γρ. γαύρος πολύ φρέσκος 4 σκ. σκόρδο σε φετάκια 1 φλιτζ. τσ. χυμό λεμονιού 1/2 φλιτζ. τσ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη 2 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 500 γρ. γαύρος πολύ φρέσκος 5-6 σκ. σκόρδο, σε λεπτά φετάκια 1/2 φλ.τσ. μαϊντανός, πολύ ψιλοκομμένος 2 κ.σ. φύλλα βασιλικού μικρά ή ψιλοκομμένα 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣύμφωνα με το Λευτέρη τον ψαρά μας ο καλύτερος γαύρος για ξιδάτος είναι το Μάρτιο, γι αυτό κι εγώ που τον εμπιστεύομαι πήρα ένα κιλό έτσι για το καλό τον[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕνας εκπληκτικός μεζές για τη παρέα με το ουζάκι, το κρασάκι ή το τσιπουράκι μας. Η διαδικασία παρασκευής τους, είναι λίγο χρονοβόρα αλλά το αποτέλεσμα μας[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΜια πανεύκολη συνταγή για γαύρο σας έχω σήμερα. Ο γαύρος είναι από τα πιο νόστιμα και τα πιο ωφέλιμα μικρά ψάρια. Είναι πηγή ασβεστίου (κόκαλα), φωσφόρου,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜε αυτό τον τρόπο μπορείτε να βάλετε στο φούρνο σχεδόν όλα τα ψάρια και γίνονται το ίδιο νόστιμα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό γαύρο 3 σκελίδες σκόρδο χυμός από 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ γαύρος είναι το αγαπημένο μου ψάρι.Μου αρέσουν όλες οι εκδοχές μαγειρέματος του.Αυτό όμως που με ξετρελαίνει είναι όταν "τσιτσιρίζεται" μέσα στο τηγάνι.Η[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΓαύρος !!!!! Το αγαπημένο μου ψάρι.Τι μπαρμπούνια ,τι ξιφίας,τι συναγρίδα...όταν έχω γαύρο τα ξεχνάω όλα! Εύκολο,γρήγορο,ζουμερό και νόστιμο πιάτο. Ας δούμε[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr½ κιλό γαύρο 1 βάζο αμπελόφυλλα βιολογικής καλλιέργειας Λάδι για επάλειψη Για τη γέμιση 1 τομάτα τριμμένη στον τρίφτη Ψίχα από 5 φέτες ψωμί μπαγιάτικο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 1/2 κιλό γαύρος αλεύρι λάδι αλάτι Πλένετε καλά τους γαύρους και τους στραγγίζετε. Τους στεγνώνετε με ένα καθαρό πανί. Τους αλατίζετε. Τους αλευρώνετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια παραλλαγή για να τηγανίσουμε το γαύρο. Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό γαύρο φρέσκο καθαρισμένο (χωρίς κεφάλι) 2 ποτήρια ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι καλής ποιότητας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμος μεζές για να συνοδεύσουμε το ουζάκι αλλά και το τσιπουράκι μας! Τι χρειαζόμαστε: Γαύρος Χονδρό Αλάτι Ξύδι Λάδι Ρίγανη Κόκκους πιπέρι Κόκους Μπαχάρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕλαφρύ και μυρωδικό φαγητό. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ γαύρο 5 μέτριες πατάτες (600-700 γρ) 6-8 κρεμμυδάκια φρέσκα 3 σκελίδες σκόρδο 3 κ.σ ελαιόλαδο 1 κ.σ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό φρέσκος γαύρος 1 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη 1 κουτ. γλυκού ξερός κόλιανδρος, κοπανισμένος[...]
Πηγή: gastronomos.gr