Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Η πιο εύκολη μους που έχω φτιάξει και χωρίς αυγά για όσους δεν τα τρώνε ωμα. Είναι πολύ δροσιστικό γλυκάκι που τρώγεται όλο τον χρόνο! Τι χρειαζόμαστε: Για την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για τη μους 125 γρ. γάλα 125 γρ. κρέμα γάλακτος και 150 γρ. για την σαντιγί 150 γρ. κρέμα φυτική 250 γρ. κουβερτούρα 10 γρ. μέλι 20 γρ. λικέρ πορτοκάλι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Μερίδες: 6-8 280 γρ. λευκή σοκολάτα 130 γρ. καφές εσπρέσο (από μηχανή ή φτιαγμένος με στιγμιαίο εσπρέσο) 2 κ.σ. στιγμιαίο καφέ (σκόνη) 5 γρ. ζελατίνα σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια τη βάση 500 γρ. αχλάδια καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια 1 κ.γ. χυμό λεμόνι 100 γρ. ζάχαρη 1/4 φλιτζ. λικέρ ή κονιάκ 1 πρέζα αλάτι 1 φακελάκι ζελατίνη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr200 γρ. γάλα 3,5% λιπαρά 2 φύλλα ζελατίνης (1,2 γρ. το καθένα), βουτηγμένα μέσα σε ένα μπολ με κρύο νερό 225 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος, ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: akispetretzikis.com450 γρ. λευκή κουβερτούρα 750 μλ. κρέμα γάλακτος 3 φύλλα ζελατίνης 10 σοκολατένια cookies 100 γρ. καβουρντισμένο φιλέ αμυγδάλου Για τη σάλτσα καραμέλας 200[...]
Πηγή: akispetretzikis.com950 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 8 κρόκους 50 γρ. ζάχαρη 2 κ.γ. υγρή βανίλια ή 2 κάψουλες βανίλια 1 μεγάλο φύλλo ζελατίνης των 5 γρ. ή δύο μικρά 150 γρ.[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ Για το παντεσπάνι 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 50 γρ. αλεύρι μαλακό 25 γρ. κακάο 50 γρ. κορν φλάουρ Για τη μους μαύρης σοκολάτας 75 γρ. γάλα 150[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τη μους 250 ml γάλα 340 γρ. σοκολάτα bitter ½ λίτρο κρέμα γάλακτος 5–6 φύλλα μέντας 7 γρ. ζελατίνη Για το κραμπλ 100 γρ. βούτυρο 100[...]
Πηγή: megatv.com/cook250 γρ λευκή σοκολάτα 1/2 φύλλο ζελατίνη 55 γρ γιαούρτι 150 ml κρέμα γάλακτος 20 γρ ζάχαρη Λιώνουμε τη σοκολάτα σε ζεστό μπεν μαρί και την αφήνουμε να κρυώσει[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑναρτήθηκε στις 04/12/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Μους τριπλής σοκολάτας με σοκολατένια σως μπαχαρικών Μια υπέροχη συνταγή για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΈκανα αυτή τη μους ως κομμάτι μιας τούρτας και σκέφτηκα να την γράψω και για το μπλογκ μου μιας και βγήκε πολύ νόστιμη. Η συνταγή είναι από εδώ: Μους λευκής[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΥλικά Για τη μους 130 γρ. κρέμα γάλακτος 130 ml γάλα 100 γρ. ελληνικός καφές 85 γρ. κρόκοι αβγών 85 γρ. ζάχαρη 7 ζελατίνες 360 γρ. σαντιγί 100 γρ. ξύσμα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami300 γρ. κουβερτούρα 100 γρ. μέλι 4 ζελατίνες 150 γρ. γάλα 100 γρ. ζάχαρη 500 γρ. σαντιγί Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπαιν μαρί και προσθέτουμε το γάλα (το[...]
Πηγή: ucook.gr/cook120 γρ. φρέσκα κουμ κουάτ Κέρκυρας 500 γρ. κρέμα γάλακτος ζωική (36%λιπαρά) 150 γρ. κουβερτούρα 100 ml. λικέρ κουμ κουάτ 100 γρ. άχνη ζάχαρη 100 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 2-4 άτομα Για τη μαύρη κρέμα 200 γραμμάρια κουβερτούρα (σε μικρά κομμάτια) 125 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 125 σαντιγί Για τη λευκή κρέμα 125 γραμμάρια λευκή[...]
Πηγή: sidagi.gr300 γρ. κουβερτούρα 100 γρ. μέλι 4 ζελατίνες 150 γρ. γάλα 100 γρ. ζάχαρη 500 γρ. σαντιγί Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπαιν μαρί και προσθέτουμε το γάλα (το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ pâte à bombe είναι ένα μείγμα που αποτελείται από κρόκους και σιρόπι. Αυτά ψήνονται μαζί σε μπεν μαρί με διαρκές χτύπημα, έως ότου αποκτήσουν όγκο. Είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.com