Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Μία παραλαγή συνταγής του κου Παρλιάρου Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. κουβερτούρα κομμένη σε μικρά κομμάτια 300 γρ. κρέμα γάλακτος (όχι light) 150 γρ. φρέσκο γάλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ! Είχε που λέτε τις προάλλες ένα πολύ ενδιαφέρον επεισόδιο στις γλυκές αλχημείες . Ύστερα από πολλές παρακλήσεις τηλεθεατών αποφάσισε ο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΆργησα λίγο... αλλά ξέρω ότι πλέον δεν με παρεξηγείτε... όπως λέει και ο Γιώργος " έχουμε και ένα γάμο να ετοιμάσουμε.."!!!!!!!!!!!!!!!!! Διαβάζω νέα σας....[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 14/06/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Ταρτάκια με καταΐφι και μους σοκολάτας Ταρτάκια με βάση τραγανό καταΐφι [...]
Πηγή: sintayes.grΥλικα 400 γραμ. σοκολατα κουβερτουρα 400 γραμ. κρεμα γαλακτος κρυα 200 γραμ. γαλα πληρες καυτο Εκτελεση Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος με το μιξερ μεχρι να σφιξει[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το ελαιόλαδο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Την αφήνουμε να φτάσει στους 400C. Χτυπάμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΖΕΛΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και τους σπόρους της[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ: Λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά χωρίς να το κάψουμε. Ανοίγουμε το καταΐφι και το ανακατεύουμε με το βούτυρο πολύ καλά για να πάει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ: Λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά χωρίς να το κάψουμε. Ανοίγουμε το καταΐφι και το ανακατεύουμε με το βούτυρο πολύ καλά για να πάει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα. Αφήνουμε να μαλακώσει η σοκολάτα για ένα λεπτό και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά (Μερίδες: 6-7) 300 γρ. κουβερτούρα με 70%-72% κακάο, ψιλοκομμένη, 100 γρ. βούτυρο αγελάδας, τεμαχισμένο, 60 γρ. σουμάδα, 8 κρόκοι αβγών, ελαφρώς[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜια αφράτη και μυρωδάτη μους σοκολάτα από τον Στέλιο Παρλιάρο με την κανέλα να δίνει ρέστα! Τι χρειαζόμαστε: (300+175) 475 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 30 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr150γρ. σοκολάτα 120γρ βούτυρο 6 κρόκοι αβγών 6 ασπράδια αβγών 180γρ. ζάχαρη 20γρ. κακάο Προθερμένουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε[...]
Πηγή: cooktherapy.gr