Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Το καταπληκτικο αυτό μεζεδάκι μας το εχει δωσει στην οικεγενεια ενας κρητικος καπετανιος.Δε ξερω αν είναι παραδοσιακο τους αλλα είναι παρα πολύ νοστιμο.Επειδη[...]
Πηγή: greekmasa.grΜερακλίδικος μεζές, ο οποίος συνοδεύει το τσιπουράκι μας, τοπικός μεζές στην Κρήτη, συνοδεύει πάντα τη ρακί, αν και εκεί το φτιάχνουν διαφορετικά, σε χοντρό[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣYΛΙΚΑ 6 μικρές μαύρες αγκινάρες 2 λεμόνια, ο χυμός 2-3 φύλλα δάφνης 1 κουταλιά σπόροι μαύρου πιπεριού 1 ½ κουταλιά αλάτι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, όσο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 6 μικρές, τρυφερές «μαύρες» αγκινάρες, 1 λεμόνι + ½ λεμόνι για να μη μαυρίσουν, 4 κουταλιές ελαιόλαδο + επιπλέον για το ταψί 1 γεμάτο κουταλάκι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4-6 ΑΤΟΜΑ) 4 μεγάλες αγκινάρες με τον μίσχο τους, 1 λεμόνι, 3 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό, 1 κουταλιά ψιλοκομμένο δυόσμο, 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6 ΑΤΟΜΑ) 6 μέτριες (μαύρες) αγκινάρες, ½ φλ. ψιλοκομμένο μαϊντανό, 1 γεμάτο κουταλάκι ξεφυλλισμένο φρέσκο θυμάρι, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comαγκινάρες φρέσκιες Προαιρετικά χοντρό αλάτι λάδι ξύδι ή λεμόνι Οδηγίες 35 Minutes Κόβουμε τα κοτσάνια από τις αγκινάρες. Επειδή δεν θα τις καθαρίσουμε, τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 6 φρέσκιες αγκινάρες 3 λεμόνια 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 3 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 1/2 κούπα ε.π. ελαιόλαδο (ακόμα καλύτερα, αγουρέλαιο) αλάτι,[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΣΩΤΕ " Trifolati " στην ιταλική κουζίνα σημαίνει "μαγειρεμένα όπως η τρούφα", και υπονοεί σωτάρισμα με σκόρδο και μαϊντανό. Με αυτόν τον τρόπο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια διαφορετική συνοδεία για το bbq! Υλικά 4 μεγάλες αγκινάρες ¼ φλιτζάνι βαλσάμικο ¼ φλιτζάνι νερό ¼ φλιτζάνι σάλτσα σόγιας ¼ φλιτζάνι λάδι Εκτέλεση Από[...]
Πηγή: greekmasa.grυλικά 6 φρέσκιες αγκινάρες 3 λεμόνια 3 σκελίδες σκόρδο λειωμένες 3 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 1/2 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδο (ακόμα καλύτερα, αγουρέλαιο) αλάτι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Χορταστική και νόστιμη συνταγή χωρίς λάδι, για όσους νηστεύουν ή κάνουν δίαιτα. Λιτή, απέριττη και καθαρή γεύση. Υλικά[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Παραδοσιακό, νηστίσιμο πιάτο με αγκινάρες και πατάτες, που αν και θεωρούνται ταπεινά προϊόντα, είναι χωρίς αμφιβολία[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΜε τη βόλτα που σας έλεγα στο κτήμα, προέκυψε δουλίτσα και μία από αυτές ήταν να φτιάξω αγκινάρες τουρσί. Δεν είχα ξαναφτιάξει, αλλά έγιναν νόστιμες! Έφτιαξα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΦΡΕΣΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ ΠΙΑΤΟ!! ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4-6 ΑΤΟΜΑ 13 Αγκιναρες χυμο λεμονιων 4 καροτα σε ροδελλες 10 μικρες πατατες 5 φρεσκα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑν βαριέστε να καθαρίζετε άγριες αγκινάρες ή δε μπορείτε (είναι και λίγο δύσκολο και πολλές φορές επίπονο) αλλά σας αρέσουν τρελά, να μια συνταγή που ίσως σας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕξαιρετική γεύση και έξυπνη μέθοδος για κονσερβοποίηση της αγκινάρας. Τι χρειαζόμαστε: 6-7 λεμόνια 20 αγκινάρες με τα κοτσάνια τους 5 ρίζες σέλινου 1 κεφάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 4 μεγάλες αγκινάρες με τον μίσχο τους, 1 λεμόνι, 3 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό, 1 κουταλιά ψιλοκομμένο δυόσμο, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, ½ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com