Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Εξαιρετική γεύση και έξυπνη μέθοδος για κονσερβοποίηση της αγκινάρας. Τι χρειαζόμαστε: 6-7 λεμόνια 20 αγκινάρες με τα κοτσάνια τους 5 ρίζες σέλινου 1 κεφάλι σκόρδο 15 κλωνιά μάραθου (χωρίς τα φύλλα) 3 κουταλιές της σούπας άσπρο ξίδι μαύρο πιπέρι ολόκληρο άλμη ελαιόλαδο Γεμί [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cookpad.com/gr
Υλικα Συνταγης
- λεμόνι
- λάδι
- σκόρδο
- τουρσί
- σέλινο
- ξύδι
- σπανάκι
- αγκινάρα
- μάραθος
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΝαι
- ΝηστίσιμαΝαι
- Με κρέαςΟχι
- Με θαλασσινάΟχι
- Με φρούταΝαι
- Με όσπριαΟχι
- Με χορταρικάΝαι
- VeganΝαι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το cookpad.com/gr
Υλικα Συνταγης
- λεμόνι
- λάδι
- σκόρδο
- τουρσί
- σέλινο
- ξύδι
- σπανάκι
- αγκινάρα
- μάραθος
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy