Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Τώρα που έρχονται Απόκριες επιβάλλεται ένα ωραίο γαλακτομπούρεκο. Δοκιμάστε το, είναι πολύ νόστιμο (το μυστικό του είναι το λικέρ μπανάνα που βάζουμε στην[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ μαγειρική θέλει αγάπη και μεράκι για να την κερδίσεις. Έυκολα ατομικά γαλακτομπούρεκα, κλέβουν τις καρδιές όλων. Τι χρειαζόμαστε: 2 πακέτα φύλλα κρούστας Για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠριν λίγες ημέρες είχα φτιάξει γαλακτομπούρεκο. Αρέσει πολύ στον άνδρα και στην κόρη μου και τους το φτιάχνω πότε πότε. Χρησιμοποίησα όμως μικρότερο σκεύος[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1/2 κιλό φύλλο κρούστας 1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό 2 ποτήρια ζάχαρη Ξύσμα από δύο μεγάλα πορτοκάλια 1 κούπα ψιλοκομμένο γλυκό πορτοκάλι 2 βανίλιες 5 ποτήρια γάλα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά : 1 πακέτο φύλλα κρούστας 250 γρ. μαργαρίνη 2 ποτήρια γάλα 1 ποτήρι ζάχαρη 2 αυγά 50 γρ. άσπρο βούτυρο μια πρέζα βανίλια 250 γρ. σιμιγδάλι χοντρό Για το[...]
Πηγή: yumyum.grΓαλακτομπούρεκο το ...σαρακοστιανό!! Το μαχαίρι σπάει την καστανή κρούστα και βυθίζεται απαλά στην κιτρινωπή, λεμονάτη κρέμα. Το σιρόπι ξεχειλίζει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓαλακτομπούρεκο το ...σαρακοστιανό!! Το μαχαίρι σπάει την καστανή κρούστα και βυθίζεται απαλά στην κιτρινωπή, λεμονάτη κρέμα. Το σιρόπι ξεχειλίζει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grαπό την κ. Βούλα Παπαμιχαήλ - Κάρυστος Υλικά ( για το μεγάλο ταψί της κουζίνας) 2 πακέτα (ή λιγότερα) φύλλο κρούστας ή Βηρυττού 4 λίτρα γάλα 1 πακέτο σιμιγδάλι[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΥΛΙΚΑ (περίπου 45-50 κομμάτια) 600 γρ. φύλλο κρούστας 200 γρ. φρέσκο βούτυρο άριστης ποιότητας(στο βαζάκι,μα να είναι σίγουρα καλό,να μην[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑν δεν έχετε φάει γαλακτομπούρεκο με σιροπιαστό φύλλο κανταΐφι χάνετε! Εδώ σας δίνω μία συνταγή εύκολη , μία παραλλαγή της κλασικής παραδοσιακής συνταγής για[...]
Πηγή: ioannabaltsaki.blogspot.grΓαλακτομπούρεκο το ...σαρακοστιανό!! Το μαχαίρι σπάει την καστανή κρούστα και βυθίζεται απαλά στην κιτρινωπή, λεμονάτη κρέμα. Το σιρόπι ξεχειλίζει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ (περίπου 45-50 κομμάτια) 600 γρ. φύλλο κρούστας 200 γρ. φρέσκο βούτυρο άριστης ποιότητας(στο βαζάκι,μα να είναι σίγουρα καλό,να μην ταγκίζει...μαργαρίνες[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠοιος δεν αγαπάει το γαλακτομπούρεκο; Το αγαπητό σε όλες τις ηλικίες γλυκό ταψιού μπορεί να φτιαχτεί από όλους χωρίς φόβο, χωρίς περιπλοκότητα, με ελαφριά[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr