Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Υλικά ελαιόλαδο: 70 ml κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο κριθαράκι χοντρό: 500 γρ. ντοματοχυμός: 100 ml καραβίδες: 40-45 μεσαίου μεγέθους, καθαρισμένες (κρατάμε τα[...]
Πηγή: icookgreek.comΤη συνταγή μας την έστειλε ο Παναγιώτης Γιακαλής, ένας από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς μαγείρους της γενιάς του, εδώ και τρία χρόνια executive chef του[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 500 γρ. κριθαράκι μέτριο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 ματσάκι σχοινόπρασο 2σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 10 κλ. θυμάρι, φύλλα ψιλοκομμένα 150 γρ. λευκό κρασί[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο κριθαρότο με λαχανικά είναι μία πολύ νόστιμη και γρήγορη συνταγή για το καλοκαίρι. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι φρέσκα λαχανικά και καλή παρέα! [...]
Πηγή: alwayshungry.grΤο άρωμα της καραβίδας δεν το αλλάζω με τίποτα! Είναι τόσο φίνο και ξεχωριστό που δεν χρειάζονται πολύπλοκα αρώματα και υλικά για να μην το επισκιάσουμε.[...]
Πηγή: alwayshungry.grΓια τον ζωμό θαλασσινών: 200 γρ ανάμικτα θαλασσινά (φρέσκα ή κατεψυγμένα) εγώ χρησιμοποίησα γαρίδες, καλαμαράκια και μύδια κατεψυγμένα 1 φύλλο δάφνης 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1.200 γρ. οσομπούκο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 φύλλα δάφνης 150 γρ. λευκό κρασί 2 ½ λίτρα νερό 1 κύβο κότας 1 κρεμμύδι ξερό 1 πράσο 1 καρότο ½ κ.γ. κύμινο ¼ κ.γ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά συνταγής ελαιόλαδο: 70 ml κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο κριθαράκι χοντρό: 500 γρ. ντοματοχυμός: 100 ml καραβίδες: 40-45 μεσαίου μεγέθους, καθαρισμένες[...]
Πηγή: icookgreek.com1 πακέτο κριθαράκι μέτριο 500 γρ. μανιτάρια (επιλογής σας) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη 1 καρότο 1 κύβο λαχανικών[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΜΕ ΓΑΜΠΑΡΗ Κριθαρότο, ένα πιάτο που έχει γίνει της μόδας και συνειρμικά παραπέμπει σε γκουρμέ ... Τα πράγματα όμως είναι πολύ απλά, το κριθαρότο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com(photo: Στεφανία Ρουμπάκη) Το κριθαρότο είναι ένα φαγητό που πρέπει να το φας αμέσως μόλις ετοιμαστεί. Δεν ζεσταίνεται. Επίσης, μπορείτε να βάλετε όποια[...]
Πηγή: bostanistas.gr250-300 γρ. γαριδούλες φρέσκιες ή κατεψυγμένες 500 γρ. κριθαράκι 1 πορτοκάλι κομμένο σε κυβάκια 1 σκελίδα σκόρδο 2-3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι 1 ποτήρι λευκό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. κριθαράκι χοντρό 5 κούπες (1 λίτρο) βρασμένο νερό (ιδανικά ζωμό απο κόκαλα ψαριού) 5 φιλέτα γλώσσα κατεψυγμένα (ή άλλο ψάρι της προτίμησης σας)[...]
Πηγή: cookpad.com/gr