Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Επειδή το αλεύρι που χρησιμοποιούμε είναι σχετικά λίγο και δεν βάζουμε σόδα ή baking powder, τον όγκο τον πετυχαίνουμε με την προσθήκη της μαρέγκας. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑφράτο και αρωματικό! Γρήγορο και εύκολο. Ένας έλεγχος στα ντουλάπια σας για τα υλικά και το σκαρώνετε στο πι και φι. Είναι μια νόστιμη λύση για το κολατσιό[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΗ λεμονοεβδομάδα ή καλύτερα η εβδομάδα των εσπεριδοειδών κλείνει εδώ...αν και δεν τελειώνει... Αυτή τη στιγμή επάνω στο τραπέζι της κουζίνας εμφανίστηκαν κι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεύτερο κέικ στο καπάκι; Ω ναι... Δεν είχα σκοπό, αλλά μόλις το δοκίμασα, ήξερα ότι αυτή τη συνταγή δεν μπορώ να την κρατήσω για τον εαυτό μου. Ούτε και να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΗ λεμονοεβδομάδα ή καλύτερα η εβδομάδα των εσπεριδοειδών κλείνει εδώ...αν και δεν τελειώνει... Αυτή τη στιγμή επάνω στο τραπέζι της κουζίνας εμφανίστηκαν κι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr8 αυγά χωρισμένα σε κρόκους κι ασπράδια 200 γρ. ζάχαρη άχνη 300 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο blender (ή το μούλτι) να γίνουν σκόνη ξύσμα από 2 ακέρωτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό τη Μαγιόρκα, και συγκεκριμένα από το χωριό Βαλντεμόσα, έρχεται ένα κέικ που αναδεικνύει τα ξακουστά για τη γεμάτη γεύση τους αμύγδαλα του τόπου. Κάποιοι[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΑπό τη Μαγιόρκα, και συγκεκριμένα από το χωριό Βαλντεμόσα, έρχεται ένα κέικ που αναδεικνύει τα ξακουστά για τη γεμάτη γεύση τους αμύγδαλα του τόπου. Κάποιοι[...]
Πηγή: xrysessyntages.com