Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
For English, scroll down Εδώ είμαστε κι εμείς! Μαγειρεύουμε κιόλας...που και που... Σήμερα έχουμε ένα πολύ απλό καλοκαιρινό φαγητό. Ζυμαρικά με ντομάτα! Απλώς[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 15/01/2017 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Σνίτσελ χοιρινά στο φούρνο με σάλτσα ντομάτας και μακαρόνια Χοιρινά σνίτσελ[...]
Πηγή: sintayes.grΚάτι το σκεύος που βγαίνει αχνιστό και μοσχομυρίζει, κάτι ο συνδυασμός της εξωτερικής κρούστας που ροδοψήνεται και βγαίνει τραγανή, κοντράροντας το ζουμερό[...]
Πηγή: pandespani.comΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΆΝΑ Μακαρόνια φούρνου αλά ναπολετάνα, ένα μαμαδίστικο φαγάκι γιά το κυριακάτικο τραπέζι. Θα μου πείτε ότι και στην Ελλάδα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΆΝΑ Μακαρόνια φούρνου αλά ναπολετάνα, ένα μαμαδίστικο φαγάκι γιά το κυριακάτικο τραπέζι. Θα μου πείτε ότι και στην Ελλάδα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜακαρόνια νο5 ή και πιο χοντρά. 3 κουταλιές αλεύρι λίγο μοσχοκάρυδο τυριά βούτυρο ή λάδι κύβο λαχανικών ή κοτόπουλου λίγη τριμμένη φρυγανιά Οδηγίες Βράζουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Μακαρόνια φούρνου αλά ναπολετάνα, ένα μαμαδίστικο φαγάκι για το κυριακάτικο τραπέζι. Θα μου πείτε ότι και στην Ελλάδα φτιάχνουμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΜακαρόνια στο φούρνο με κρούστα Η συνταγή αυτή δεν είναι σχετικά απλή και εύκολη και θέλει σημασία στην λεπτομέρεια. Το αποτέλεσμα όμως θα ικανοποιήσει τόσο[...]
Πηγή: greekouzina.grJump to Recipe·Τα μακαρόνια καλύπτονται με μια πηχτή μπεσαμέλ σάλτσα, η οποία δημιουργεί μια λαχταριστή κρούστα όταν ψηθούν στο φούρνο. Οι τραγανές φρυγανιές[...]
Πηγή: greekouzina.grΤι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο μακαρόνι κοφτό 2 κούπες γάλα 1/4 φλ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) 1 κ.γ. αλάτι Τυρί cheedar τριμμένο (περίπου 2 πακέτα) 1 φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ χοντρά μακαρόνια (για παστίτσιο), εκτός και αν βρείτε τύπου “regine” ή “ziti”, που είναι και εκείνα της ορίτζιναλ συνταγής 1,5 κιλό πομοντόρια, ώριμα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr