Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 87 συνταγές
Υλικά 1/2 κιλό κιμά 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 αυγά μαϊντανό 1 ποτήρι κρασιού ρύζι (Καρολίνα) 3-4 ντομάτες μεγάλες ώριμες ή 1 κουτί ντοματακια (κονκασε) 1 1/2[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια 2-4 άτομα 3/4 κιλού κιμάς γαλοπούλας 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι 1/2 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 αυγά 3 κλοναράκια[...]
Πηγή: sidagi.grυλικά 650 γρ. κιμάς, μισός χοιρινός-μισός μοσχαρίσιος 1/2 φλ. τσ. ρύζι καρολίνα 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα στο μπλέντερ 1/2 φλ. τσ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 4 κονσέρβες τόνο στραγγισμένο (416 γρ) 3/4 του φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια τριμμένα 6 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 4 κουτ. μαϊντανό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤις προάλλες μιλούσα με μια φίλη και μου έλεγε ότι ποτέ στη ζωή της δεν έχει φτιάξει γιουβαρλάκια αβγολέμονο γιατί τα θεωρεί εξαιρετικά δύσκολα! Προσωπικά[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1/2 κιλο κιμα 1 μεγαλο κρεμμυδι 2 αυγα μαιντανο 1 ποτηρι κρασιου ρυζι (καρολινα) 3-4 ντοματες μεγαλες ωριμες η'1 κουτι ντοματακια (κονκασε) 1 1/2 λεμονι[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΑπό τα αγαπημένα πιάτα μικρών και μεγάλων! Γιουβαρλάκια, από το τούρκικο yuvarlak που σημαίνει σφαιρικός. Ακόμη μια τούρκικη λέξη για ένα φαγητό συνηθισμένο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑς φτιάξουμε ένα παραδοσιακό φαγητό. Ποιος δεν έχει φάει γιουβαρλάκια από τα χέρια της μάνας του; Για να δούμε πώς θα το κάνουμε: Γιουβαρλάκια Υλικά για 6-8[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grwww.stopikaifi.gr Φτιάξτε μαζί μας εύκολα και γρήγορα γιουβαρλάκια StoPikaiFi.gr Υλικά: 500gr κιμάς 100gr ρύζι Καρολίνα ή Γλασέ 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ½[...]
Ευκολα, νοστιμα, σταθερη αξια της Ελληνικης κουζινας Τι χρειαζόμαστε: 500 gr κιμα μοσχαρισιο 1 κρασοποτηρο ρυζι νυχακι (6 κουταλιες σουπας) 1 κρεμυδι μετριο[...]
Πηγή: cookpad.com/grgreekmasa.gr - Γιουβαρλάκια κοκκινιστά Νο.02 (αυγολέμονο) - conan30 (07/10/2010) -[...]
1/2 κιλό κιμά 2 φέτες ψίχα ψωμιού άσπρου μουσκεμένο σε νερό και στυμμένο 1 φλιτζάνι λάδι 1/3 ματσάκι μαϊντανό 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζανάκι του[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1/2 κιλό κιμά 2 φέτες ψίχα ψωμιού άσπρου μουσκεμένο σε νερό και στυμμένο 1 φλιτζάνι λάδι 1/3 ματσάκι μαϊντανό 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζανάκι του[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣε πολλούς δεν αρέσουν οι σούπες. Μία εντελώς διαφορετική άποψη για τα γιουβαρλάκια πολύ νόστιμη, που ποτέ κανείς κρεατοφαγος δεν εχει σνομπάρει........ Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία παραλλαγή για τα κλασικά γιουβαρλάκια με νόστιμα, ελληνικά μυρωδικά. Τι χρειαζόμαστε: Για τα γιουβαρλάκια 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 φλιτζάνι άνηθο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ πεθερά μου προχθές “πεθύμησε πίτα”. Το κρύο έχει σφίξει, είχε και καιρό να την φτιάξει, δεν ήθελε και πολύ να βγεί το φ ι ρ μ ά ν ι. Και, όπως καλά θα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμα γιουβαρλάκια με σάλτσα αυγολέμονο. Τι χρειαζόμαστε: 750 γρ. κιμά ½ φλ. βούτυρο ή μαργαρίνη ½ φλ. ρύζι ½ φλ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 αβγά 3 κ.σ[...]
Πηγή: cookpad.com/grTα γιουβαρλάκια από ψάρι, σε σχέση με τα γιουβαρλάκια από κρέας, έχουν μια εγγενή φινέτσα, η οποία συμπληρώνεται πολύ ωραία από το μελισσόχορτο που[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami