Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Τις προάλλες μιλούσα με μια φίλη και μου έλεγε ότι ποτέ στη ζωή της δεν έχει φτιάξει γιουβαρλάκια αβγολέμονο γιατί τα θεωρεί εξαιρετικά δύσκολα! Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια από τις πιο απλές συνταγές που έχει η ελληνική κουζίνα, αν εξαιρέσεις το αβγολέμονο, το οποίο τελικά δεν εί [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr