Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 188 συνταγές
Στα ισπανικά η λέξη mojar σημαίνει μουσκεύω ενώ στα αφρικανικά η λέξη mojo σημαίνει κάνω μάγια. Ποια από τις δύο ισχύει δεν γνωρίζω αλλά αυτές είναι οι δύο[...]
Πηγή: pandespani.comΩς τότε, έπινα κι εγώ oυίσκι (τι πρωτότυπο) και παραλλαγές του. Όχι πως το Ουίσκι είναι άσχημο, αλλά: Όταν πιεις ένα ποτηράκι μυρίζεις από 10 μέτρα μακριά.. [...]
Πηγή: greekcook.grSTOLICHNAYA Γνωστή σε όλους μας. Μεγαλειώδης, ασυναγώνιστη γεύση. Κάθε της γουλιά πραγματική απόλαυση. Την πίνουμε σκέτη ή με πάγο. MOSKOVSKAYA Η[...]
Πηγή: greekcook.grΑμίλητο Νερό Υλικά: 3 μεζούρες βότκα (50%) 1 μεζούρα κουαντρώ Εκτέλεση: Ρίχνουμε τα υλικά σε ένα ποτήρι του κρασιού. Παίρνουμε με ένα κουταλάκι του[...]
Πηγή: greekcook.grΠρόκληση Υλικά: 1 μεζούρα Σκοτσέζικο ουίσκι 1/3 μεζούρας καλούα σαντιγί Εκτέλεση: Γεμίστε ένα ποτήρι για κοκτέιλ με παγάκια, προσθέστε ουίσκι και[...]
Πηγή: greekcook.grΥπάρχει ένα μέρος της Αθήνας που ασκεί πάντα μία έντονη γοητεία επάνω μου. Λίγο πιο πέρα από το ιστορικό κέντρο της πόλης, στην σκιά της Ακρόπολης (Νενίκησά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι η εποχή των γλυκών, Λικέρ και Μαρμελάδων, αλλά τί να κάνεις την τόση αρμπαρόριζα που έχεις στη γλάστρα και μοσχοβολάει; Λοιπόν, φτιάξτε αυτό το αρωματικό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο συγκεκριμένο λικέρ είναι κάτι σαν τεντούρα. Η Τεντούρα είναι ποτό από την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Πάτρα. Η γιαγιά μου την λέει και μοσχοβολήθρα και είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr