Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
100 ml φρεσκοστυμμένος χυμός λεμόνι 300 γρ. ρόγες από σταφύλι σουλτανίνα 2 εκ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο ή 1/2 κουτ. γλυκού ξύσμα από ακέρωτο, βιολογικό λεμόνι[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 κομμάτια τζίντζερ των 2 εκ. περίπου 20 ml απλό σιρόπι ζάχαρης* 20 ml φυσικός χυμός ρόδι (στύβουμε ρόδια στον στύφτη) 10 ml triple sec ή Cointreau ή Grand[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 δόση πράσινο τσάι 3 σποράκια καρδάμωμο 100 γρ. σταφύλια σουλτανίνα 6 παγάκια Διαδικασία Βράζουμε σε ένα μπρίκι 100 ml νερό, αποσύρουμε και ρίχνουμε το τσάι[...]
Πηγή: gastronomos.gr600 γρ. πολτοποιημένοι ώριμοι γερμάδες ή ροδάκινα 150 γρ. νερό 150 γρ. ζάχαρη χυμός από 1/2 λεμόνι Διαδικασία Ρίχνουμε το νερό με τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό βατόμουρα 1 κιλό ζάχαρη 1 λίτρο κονιάκ Διαδικασία Πλένουμε πολύ καλά τα βατόμουρα, τα στεγνώνουμε καλά και βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα γυάλινο βάζο.[...]
Πηγή: gastronomos.gr20 ml * χυμός από μοσχολέμονο ή λεμόνι 20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί η[...]
Πηγή: gastronomos.gr50 ml ουίσκι 50 ml φυσικός χυμός πορτοκαλιού 20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να[...]
Πηγή: gastronomos.gr60 ml cachaca 1/2 λάιμ, κομμένο στα τρία 2 κουτ. γλυκού ζάχαρη, λευκή ή καστανή κρυσταλλική (προτιμήστε την καστανή, αν σας αρέσει να την μασάτε στο δόντι,[...]
Πηγή: gastronomos.grφρεσκοστυμμένος χυμός λεμονιού ζάχαρη (τόσα ποτήρια όσα και ο χυμός λεμονιού) ξύσμα από 1/2 λεμόνι για κάθε ποτήρι χυμό λεμονιού Διαδικασία Σουρώνουμε το χυμό[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κούπα γάλα 2 κοφτές κουτ. σούπας nutella ή άλλο άλειμμα σοκολάτας - πραλίνας της αρεσκείας μας Διαδικασία Αδειάζουμε το γάλα σε μια μικρή κατσαρόλα,[...]
Πηγή: gastronomos.gr200 ml αφρώδες γλυκό ή ημίγλυκο κρασί* (κρύο, από το ψυγείο) 3 ώριμες φράουλες, κομμένες σε φέτες (τις παγώνουμε στην κατάψυξη) 3 φέτες λάιμ + 1 λάιμ, για το[...]
Πηγή: gastronomos.gr