Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
ΛΙΚΕΡ ΑΛΚΈΡΜΕΣ Το αλκέρμες ( alchermes ), ειναι ενα λικερ με πολυ χαρακτηριστικο εντονο κοκκινο χρωμα, που οφειλεται στο οτι περιεχει το κρεμέζι ως χρωστικη.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: 50 μεγάλα πράσινα φύλλα αρμπαρόριζας 1 λίτρο βότκα ή ρακί ή τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο 900 γρ. ζάχαρη Εκτέλεση: Πλένουμε πολύ καλά τα φύλλα της[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Το πιο εύκολο και εύγεστο λικέρ! Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ.οινόπνευμα (συνιστώ τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο) 650 γρ. ζάχαρη 1 ποτήρι νερό 25 γρ. ανθόνερο 60 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 350 γραμμάρια κουμ κουάτ 500 ml τσικουδιά ή τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο 250 γραμμάρια ζάχαρη Εκτέλεση Πλένουμε καλά τα κουμ κουάτ και τα χαράζουμε σε 3-4[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΩραίο ,μοσχοβολιστό λικεράκι από κουκούτσια βερύκοκου! Συστατικά Στα γρήγορα Άλλες κατηγορίες Ροφήματα - Ποτά Όλες οι συνταγές 100 κουκούτσια βερύκοκου. 1[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥΛΙΚΑ (για 5-6 άτοµα) 600 γρ. φρέσκος ανανάς (δίνει περίπου 600 ml πουρέ) 50 ml νερό 90 γρ. ζάχαρη 50 ml σιρόπι γλυκόζης 2 αστεροειδείς γλυκάνισοι ΕΚΤΕΛΕΣΗ[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 50 κουκούτσια από μούσμουλα 750 ml τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο ή βότκα 40° για το σιρόπι : 750 ml νερό μεταλλικό (κατά προτίμηση ) 350-400 γραμμάρια[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΚαλημέρα!!! Τι να πω για το συγκεκριμένο λικεράκι! Απλά υπέροχο! Η αρμπαρόριζα έχει αυτή τη χαρακτηριστική της γεύση και το τέλειο άρωμα που κάνει το λικέρ[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.grΟ γλυκάνισος είναι μικρός, σκληρός καρπός με πικάντικη, γλυκιά γεύση. Χρησιμοποιείται στην αρτοποιία για μπισκότα και κέικ και ως βασικό συστατικό σε μια[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΈνα ωραιότατο και πανεύκολο λικέρ, που γίνεται μέσα σε δυο - τρεις μέρες. Μπορούμε να το φτιάξουμε με όποιο ποτό θέλουμε, αλλά καλύτερο γίνεται με βότκα, που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟ γλυκάνισος είναι μικρός, σκληρός καρπός με πικάντικη, γλυκιά γεύση. Χρησιμοποιείται στην αρτοποιία για μπισκότα και κέικ και ως βασικό συστατικό σε μια[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΟι λωτοί (ή λώτα) είναι φρούτα που δεν με έχουν συγκινήσει ΠΟΤΕ! Η μάνα μου τρελαινόταν. Της άρεσαν (και της αρέσουν) πολύ, ενώ εγώ δεν καταλάβαινα τι ακριβώς[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕίναι η εποχή των γλυκών, Λικέρ και Μαρμελάδων, αλλά τί να κάνεις την τόση αρμπαρόριζα που έχεις στη γλάστρα και μοσχοβολάει; Λοιπόν, φτιάξτε αυτό το αρωματικό[...]
Πηγή: cookpad.com/grγια 1 λίτρο ρακί 10 μικρά μανταρίνια Χίου μυρωδάτα 3 φλ. ζάχαρη 15 γρ. δάκρυα μαστίχας 1 φλ. νερό 10 αστεροειδής γλυκάνισους Οδηγίες Σε ένα βάζο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα υπέροχο και πολύ εύκολο στην παρασκευή του σπιτικό λικέρ, με υπέροχη γεύση και άρωμα σοκολάτας. Τι χρειαζόμαστε: Ζάχαρη: 1 1/2 κούπα Νερό: 3/4 κούπας Σκόνη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr250 γ ρ καρπούς Σαμπούκο 250 γρ ζάχαρη 250 γ ρ νερο 250 γ ρ τσίπουρο Εκτέλεση Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη 3 λεπτά από την ώρα που αρχίζει ο βρασμός .[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr