Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 620 συνταγές
Μια ανάσα πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, είναι καιρός για milkshake! Φτιάξαμε τα δικά μας για να μπούμε σε καλοκαιρινό κλίμα. Τα milkshake που[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.grΑπό την άνοιξη την καμάρωνα, με τα πανέμορφα, άσπρα της λουλουδάκια, και τώρα την βλέπω από το παράθυρο στολισμένη με τους χρυσοκίτρινους καρπούς. Και τι δεν[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grOur excuse for posting another dessert today is a valid one (or so we claim.. :) ). I've taken this recipe from Hershey's " 4 Books in 1" and thought it'd be[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΣτη διασταύρωση ενός παγωμένου ποτού με έναν αρωματισμένο πάγο, η γρανίτα είναι καταρχήν το διάλειμμα ανάμεσα στις εναλλαγές των γεύσεων ενός γεύματος. Τους[...]
Πηγή: pandespani.comΚατ'αρχήν μια διευκρίνιση σχετικά με τον τίτλο: Συνήθως κάνουμε λόγο για φραπέ του φαντάρου και εννοούμε αυτό το νερουλό κατασκεύασμα του ΚΨΜ. Δημιουργείται[...]
Πηγή: greekcook.grΟι βασικές αρχές του espresso, αγνοούνται από τους έλληνες θαμώνες. Πριν από όλα, ο περίφημος espresso, όπως το λέει και το όνομά του, πίνεται γρήγορα και[...]
Πηγή: greekcook.grΦτιάξτε νόστιμα κι ελκυστικά κοκτέιλ, τόσο για κάθε μέρα, όσο και για ένα παιδικό πάρτι για να αποφύγετε τα αναψυκτικά και τους συσκευασμένους χυμούς! Και[...]
Πηγή: greekcook.grΩς τότε, έπινα κι εγώ oυίσκι (τι πρωτότυπο) και παραλλαγές του. Όχι πως το Ουίσκι είναι άσχημο, αλλά: Όταν πιεις ένα ποτηράκι μυρίζεις από 10 μέτρα μακριά.. [...]
Πηγή: greekcook.grSTOLICHNAYA Γνωστή σε όλους μας. Μεγαλειώδης, ασυναγώνιστη γεύση. Κάθε της γουλιά πραγματική απόλαυση. Την πίνουμε σκέτη ή με πάγο. MOSKOVSKAYA Η[...]
Πηγή: greekcook.gr