Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Επειδή ο μουσακάς είναι μπελαδίτικο φαγητό λόγω του τηγανίσματος, τον δοκίμασα με κομμένα τα κολοκυθάκια, μελιτζάνες και πατάτες σε κύβους. Τηγανίζονται πιο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr5 μέτριες μελιτζάνες (πιο καλές είναι οι τσακώνικες) 4 πατάτες, μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο, 1 μεγάλο κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο μεγάλες, πιπέρι κόκκινο και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλοκαίρι χωρίς μελιτζάνες γίνεται; Δεν γίνεται! Με καταγωγή από την Ασία, οι μελιτζάνες πρωτοκαλλιεργήθηκαν στην Κίνα και στην Ινδία ενώ στην Ευρώπη έφτασαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΓεμιστά λαχανικά, ντομάτες, πιπεριές πράσινες, κόκκινες, κίτρινες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, κολοκυθολούλουδα, είναι μια μεσογειακή καλοκαιρινή λιχουδιά που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓεμιστά λαχανικά, ντομάτες, πιπεριές πράσινες, κόκκινες, κίτρινες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, κολοκυθολούλουδα, είναι μια μεσογειακή καλοκαιρινή λιχουδιά που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜπήκαμε στην εβδομάδα της Τυρινής, όπου κατά παράδοση καταναλώνουμε γαλακτοκομικά και ζυμαρικά Γενικά λένε ότι αυτήν την εβδομάδα καταναλώνουμε οποιοδήποτε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥπάρχουν κάποιες “λεπτομέρειες” που γαστρονομικά φέρνουν τα πάνω-κάτω σε κάποια πιάτα και σ’ αυτό το άρθρο, σε πολύ χαλαρή, καλοκαιρινή και ηδονιστική διάθεση[...]
Πηγή: caruso.grΠολλοί λένε έφαγα "παντόφλα" και ακούγετε κάπως... Έτσι λοιπόν έφτιαξα ένα υπέροχο πεντανόστιμο, και εμφανίσιμο πιάτο, ώστε όταν το λέτε, να μην σας ενοχλεί[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠολλοί λένε έφαγα "παντόφλα" και ακούγετε κάπως... Έτσι λοιπόν έφτιαξα ένα υπέροχο πεντανόστιμο, και εμφανίσιμο πιάτο, ώστε όταν το λέτε, να μην σας ενοχλεί[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grΕκτέλεση Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα μύδια και τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Κρατάμε όσα ανοίξουν και πετάμε τα κλειστά.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami