Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Αυτή η συνταγή θέλει 45 λεπτά και γίνεται με κατεψυγμένο αρακά. Τον χειμώνα την κάνω σούπα, το καλοκαίρι λαδερό ή κρύα σούπα. Ακούω αγανακτισμένες[...]
Πηγή: bostanistas.grΤον τελευταίο καιρό έχουμε εντάξει αρκετά συχνά στην διατροφή μας τα σπαράγγια. Τα σπαράγγια έχουν ελάχιστες θερμίδες, ενώ ταυτόχρονα φημίζονται για τις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά γλυκές κόκκινες πιπεριές 4 ντομάτες 2 ώριμες σπαράγγια 500 γρ. μόνο οι κορφές φασολάκια 300 γρ. ελαιόλαδο 2/3 του φλιτζανιού ξερά κρεμμύδια 4[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά γλυκές κόκκινες πιπεριές 4 ντομάτες 2 ώριμες σπαράγγια 500 γρ. μόνο οι κορφές φασολάκια 300 γρ. ελαιόλαδο 2/3 του φλιτζανιού ξερά κρεμμύδια 4[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά γλυκές κόκκινες πιπεριές 4 ντομάτες 2 ώριμες σπαράγγια 500 γρ. μόνο οι κορφές φασολάκια 300 γρ. ελαιόλαδο 2/3 του φλιτζανιού ξερά κρεμμύδια 4[...]
Πηγή: icookgreek.comΜετά από αρκετά χρόνια, πήγα με τον άντρα μου, στα μέρη που κάποτε μαζεύαμε τα σπαράγγια και τις οβριές, παρέα με τη γιαγιά μου. Επειδή δεν βρήκαμε αρκετά,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚάθε εποχή έχει τις χάρες τις και τις λιχουδιές της αλλά ετούτη η εποχή το παρακάνει: φράουλες, σπαράγγια, αγκινάρες, αρακάς και πάει λέγοντας. Τα δε[...]
Πηγή: bostanistas.grΤον τίτλο "ανοιξιάτικο" τον ... εμπνεύστηκα βλέποντας ότι έτσι ονομάζουν πολλοί τα ριζότα με λαχανικά εποχής, οπότε δεν έχασα και εγώ ευκαιρία και τον[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr5 Ιουνίου 2015 Τις προάλλες βρήκα πολύ ωραίο αρακά και σπαράγγια στη λαϊκή της γειτονιάς μου και καθότι είναι δυο από τα αγαπημένα μου υλικά, πήρα αρκετές[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el900 γρ. πατάτες baby 500 γρ. σπαράγγια 100 γρ. αρακά 100 γρ φασολάκια φρέσκα μόλις βρασμένα 4 μικρά ραπανάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες Για τα κρεμμύδια πίκλες[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜερίδες 4 Προετοιμασία 15΄ Μαγείρεμα περίπου 25΄ Υλικά 1 βάζο ή 1 κονσέρβα καρδιές αγκινάρας στο λάδι. 60 ml ελαιόλαδο (ή το λάδι από το βάζο με τις[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΟι Οβριές (βρυωνιές ή αβρωνιές ή tammus comunis) είναι πολυετή, αναρριχώμενα φυτά που ομοιάζουν με τον κισσό. Από το Μάρτιο μέχρι τον Απρίλιο συλλέγονται οι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Απλά πράγματα. Αυτό χρειάζεται για να αναδειχθεί η γεύση και να νιώσεις το εποχιακό αυτό λαχανικό στο μέγιστο. Μετά τα άγρια, ατίθασα[...]
Πηγή: bostanistas.gr