Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 85 συνταγές
Η τέλεια διατροφή για αποτοξίνωση Το πασχαλινό «κύμα φαγητού» θεωρητικά πέρασε και βρίσκει τους περισσότερους με φουσκώματα, κατακρατήσεις,κανένα[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΣυστατικά 1/2φλ.λάδι 1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες 2λουκάνικα μοσχαρίσια ή άλλο πικάντικο της αρεσκείας μας 1πιπεριά , ότι χρώμα έχουμε, κομμένη σε[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Έχουμε συνηθίσει τα ρολά κρέατος να τα βάζουμε στο φούρνο. Δοκιμάστε να τα φτιάξετε στο τηγάνι και θα γίνουν απρόσμενα νόστιμα. Το πιο[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΟΣΠΡΙΑ Πώς θα μαγειρέψεις τα όσπρια. Aγοράζουμε πάντα όσπρια «νέας εσοδείας» για να είναι νόστιμα και βραστερά. Tα πολυκαιρισμένα συνεπάγονται άσκοπη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά φασολάκια 500 γρ. καθαρισμένα μοσχαρίσια λουκάνικα 500 γρ. κομμένα σε χοντρές ροδέλες κρεμμύδια 1 ψιλοκομμένο σκόρδο 1 κουταλάκι του γλυκού λιωμένο[...]
Πηγή: icookgreek.comΔιπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grΕκλεκτά υλικά για ένα καθαρά ανοιξιάτικο πιάτο! Επιστροφή με ένα καθαρά ανοιξιάτικο φαγητό που απολαύσαμε πριν λίγες μέρες. Για τους ασκολύμπρους σας έχω[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕύκολοι τρόποι να βάλετε τα λαχανικά στη ζωή σας. Είναι γνωστό, πως τα λαχανικά αποτελούν απαραίτητο μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, αφού περιέχουν πλήθος[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΚαλή σχολική χρονιά! Φέτος ο μικρός Κώστας ξεκίνησε την 1η δημοτικού! :) Γυρίσαμε απο τις διακοπές, προμηθευτήκαμε τα απαραίτητα, καινούρια μολύβια, γόμες,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥΛΙΚΑ 6 μεγάλες πατάτες 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 πράσα ψιλοκομμένα μία χούφτα μαϊντανός 1 πακέτο Philadelphia με σκόρδο και μυρωδικά [...]
Πηγή: megatv.com/cookΠώς παρασκεύαζαν τον παστουρμά στον Πόντο Στον Πόντο τον παστουρμά τον έφτιαχναν το φθινόπωρο και τον διατηρούσαν ένα χρόνο. Η παρασκευή ήταν για τους Πόντιους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΚαιρό έχω να γράψω παρουσιάσω κάτι με κρέας... Ίσως γιατί δεν το έχω πάντα (εγώ προσωπικά) στις πρώτες μου προτεραιότητες, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΑν και οι περισσότεροι foodbloggers έχουν ξεκινήσει την ανάρτηση νηστίσιμων συνταγών, εγώ για σήμερα ακόμη θα συνεχίσω με κρέας. Με φαγητό της εποχής, ένα από[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΔεν ήξερα πώς να την ονομάσω στα Ελληνικά, άρα ίσως να μην είναι κατάλληλος ο τίτλος. Όπως και να 'χει είναι ένα νόστιμο παραδοσιακό φαγητό που γίνεται και με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κ. αρακάς (φρέσκος ή κατεψυγμένος) 1/2 κ. μοσχαρίσιο λουκάνικο 3 μικρά ξερά κρεμμύδια 3-4 καρότα, ανάλογα το μέγεθος 4 ντομάτες ώριμες 1[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΚι ένα βραβείο εξ Ιταλίας... Τα φασολάκια είναι άλλο ένα από τα φαγητά που χαρακτηρίζουν το ελληνικό καλοκαίρι. Σκέτα, με άλλα λαχανικά, βραστά, γιαχνιστά,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈχοντας μεγαλώσει σ' ένα σπίτι που μοσχοβολούσε μπαχαρικά και αρνάκι να ψήνεται στο φούρνο , φρεσκοψημένο σιροπιαστό μπακλαβά και βουτυρένιες τυρόπιτες ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr