Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Μανιτάρια, ο μύκητας που είναι αστείρευτη πηγή έμπνευσης γαστρονομικών απολαύσεων ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Άργησα να τα γνωρίσω ή μάλλον άργησαν να μας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]
Πηγή: foodjunkie.euPost Views: 65 Το τέλος της Αποκριάς πλησιάζει.Τέλος οι μασκαράδες και το ξεφάντωμα. Την Δευτέρα έχουμε Καθαρά Δευτέρα και ξεκινά η Σαρακοστή. Την Καθαρά[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΜια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 1 κ. λουκάνικο andouille* κομμένο σε φέτες πάχους 5 χιλ. (εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το ισπανικό chorizo ή κάποιο καπνιστό ελληνικό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίναι γεγονός π ως σα χώρα κατέχουμε τα πρωτεία στην παιδική παχυσαρκία. Αν κάνουμε μια βόλτα στο σχολείο της γειτονιάς μας θα δούμε μια εικόνα που απέχει[...]
Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.grΜια παλιά ανάρτηση που συμπληρώνεται κάθε χρόνο... Θέλοντας να κάνω την πρότασή μου για το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας, είδα ότι η κατηγορία με τα νηστίσιμα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕπειδή όπως έχουμε ξαναπεί τίποτα δεν πρέπει να μας κάνει να χάσουμε τη διάθεση για ζωή, κόντρα στην κρίση και σε όλα όσα θέλουν να μας βγάλουν από την ψυχική[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔεν περνά μέρα δίχως να φάω σαλάτα. Είναι πάντα στο τραπέζι μου, συνοδεύοντας και συμπληρώνοντας το κυρίως πιάτο ή, ενίοτε, σερβιρισμένη με φρέσκο ψωμί ως το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο τραπέζι της Καθαροδευτέρας έχει κατά παράδοση νηστίσιμα εδέσματα. Το τραπέζι στρώνεται από το πρωί και μένει όλη τη μέρα στρωμένο. Οι καιροί είναι δύσκολοι[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤι έγινε; Μαζευόμαστε σιγά-σιγά; Άντε μπράβο να τα λέμε οι γείτονες. Και όσοι δεν πήγαμε διακοπές (ευτυχώς που ζούμε σε νησί), θα δούμε εικόνες από τα δικά σας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜετά το τελευταίο ταξίδι μας, είχα μια τάση για γεύσεις απολύτως ελληνικές και παραδοσιακές. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να φέρω την "ισορροπία" που προσωπικά μου[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜελιτζάνα, ντομάτα, γαρίδα… Τρία υλικά που χρησιμοποιούνται ευρύτατα στην μεσογειακή κουζίνα, από την πιο παραδοσιακή μέχρι την πλέον δημιουργική και όταν[...]
Πηγή: pandespani.comΠέρασε και ο Δεκαπενταύγουστος και όλοι πάλι πίσω στην καθημερινότητα. Το μενού μας αυτήν την εβδομάδα, θα είναι πάλι πλούσιο αλλα και ''ξεκούραστο''(όσο[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr