Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Οι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο χοιρινό. Στην Καντόνα το τηγανητό ρύζι είναι ένα γεύμα από μόνο του. Το μυστικό είναι το πιάτο αυτό να μαγειρεύεται με κρύο ρύζι, ού [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο athinorama.gr/umami
Υλικα Συνταγης
- ζάχαρη
- κρεμμύδι
- λάδι
- σκόρδο
- ζαμπόν
- αυγό
- χοιρινό
- σόγια
- ρύζι
- τζίντζερ
- γαρίδες
- αρακάς
- σογιέλαιο
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΟχι
- ΝηστίσιμαΟχι
- Με κρέαςΝαι
- Με θαλασσινάΝαι
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΝαι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- Με μοσχάριΟχι
- Με χοιρινόΝαι
- Με κιμάΟχι
- Με πουλερικάΟχι
- Με κουνέλιΟχι
- VeganΟχι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Ναι
- Στην κατσαρόλα Οχι
- Στο φούρνο Οχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το athinorama.gr/umami
Υλικα Συνταγης
- ζάχαρη
- κρεμμύδι
- λάδι
- σκόρδο
- ζαμπόν
- αυγό
- χοιρινό
- σόγια
- ρύζι
- τζίντζερ
- γαρίδες
- αρακάς
- σογιέλαιο
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy