Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 71 συνταγές
Για πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην ελληνική γαστρονομία τα αμπελόφυλλα χρησιμοποιούνται σε αρκετές συνταγές. Απ τις πιο γνωστές είναι τα ντολμαδάκια , γεμιστά αμπελόφυλλα δηλαδή με ένα[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΣήμερα ήθελα να κάκω κάτι διαφορετικό από το κλασικό ρολό με κιμά και σκέφτηκα να φτιάξω μικρά ρολάκια και να τα κάνω κοκκινιστά στην κατσαρόλα . Και το[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΠατάτες γιαχνί (στην κατσαρόλα) Άτομα: 4-6, Χρόνος προετοιμασίας: 10’, Χρόνος ψησίματος : 1 ώρα, Κόστος: 3 € ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό πατάτες 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο 2[...]
Πηγή: foodtrails.grΒενετία, νησάκι Sant’ Erasmo, λίγες μέρες πριν από το Πάσχα του 1971 (για τον παράδεισο των λαχανικών Sant’ Erasmo θα σας πω μια άλλη φορά[...]
Πηγή: bostanistas.grΝα ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν τρώω ΠΟΤΕ γεμιστά το χειμώνα. Τα γεμιστά είναι καλοκαιρινό φαγητό, και μόνο καλοκαιρινό! Θα βάλεις στο ταψάκι τις ντοματούλες, τις[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤο νόστιμο συνοδευτικό σε υγιεινή εκδοχή και σε μισή ώρα πάνω κάτω! Πουρές λέει το λεξικό ότι είναι έδεσμα από πολτοποιημένα λαχανικά ή φρούτα ή όσπρια. Η λέξη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥπάρχουν μερικά λαχανικά (ή ζαρζαβατικά στην περίπτωση αυτή) που αποκλείουν την κατάψυξη - πρώτο και καλύτερο οι μελιτζάνες. Κι όμως, έχω βρει έναν τρόπο να[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ λαχανόκηπος σιγά - σιγά μετατρέπεται σε χειμωνιάτικο. Ωριμάζουν οι τελευταίες ντομάτες και γλυκές πιπεριές, αλλά οι μελιτζάνες, τα κολοκύθια και τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι Γάλλοι είναι βέβαια οι πρώτοι μάστορες στα πατέ και τις τερίν. Δεν έχουν άδικο ούτε για την εμμονή τους ούτε για την ποικιλία των υλικών που ανάλογα με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καθάρισμα της αγκινάρας πολλοί εμίσησαν, τη γεύση της ουδείς. Ακολουθώντας ωστόσο βήμα-βήμα τις οδηγίες μου θα τις καθαρίσετε πολύ εύκολα. Photo:[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια εύκολη και γευστικότατη συνταγή της Lorenza Berrini, που μπορείτε να την ετοιμάσετε μέρες πριν και να την ψήσετε την τελευταία στιγμή. Βασίζεται στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαθημερινό φαγάκι εποχής! Σε μια πρόσφατη ιντερνετική συζήτηση με μέλη της ομάδας ΤΟΠΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ (στο facebook ), η κυρία Α.Α. πρότεινε μια πολύ ενδιαφέρουσα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά 8 λευκά κρεμμύδια 150 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 100 γρ. μορταδέλα 1 αυγό 300 γρ. φρέσκο ντοματοπολτό 2 κουταλιές κεφαλοτύρι τριμμένο Φρέσκο βασιλικό[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΜελιτζάνες βραστές! Τι μας λες τώρα; Κι όμως φίλες και φίλοι αναγνώστες, ένας πολύ ωραίος και παλιός τρόπος για να ξεπικρίσουν οι μελιτζάνες και να[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά Αγκινάρες 10 φρέσκιες ή κατεψυγμένες Μανιτάρια 2 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού ψιλοκομμένα Γαρίδες 500 γρ μικρές καθαρισμένες Μαϊντανός 1 ματσάκι Φύλλο[...]
Πηγή: chefoulis.grComments are closed. Οι μελιτζάνες είναι τώρα στην εποχή τους και σε συνδυασμό με τις πατάτες και τα τυριά γίνεται ένα φανταστικό καλοκαιρινό πιάτο. Το[...]
Πηγή: kopiaste.infoΟικονομία πάνω απ' όλα. Διότι το νούμερο ένα ζητούμενο της εποχής είναι η οικονομία. Frugal living, το λένε στις Αμέρικες. Να ζήσεις με λίγα, αλλά όχι[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 4 τεμ. καλαμάρια η θραψαλα Γεμιση: 150 γρ.διαφορα τυρία τριμενα(μίγμα) 100 γρ πλιγούρι (αβραστο) 1κ.σ. κάππαρη ψιλοκομμενη 1 φλυτζανακι ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΤα φασολάκια δε με ενθουσίασαν ποτέ αν και τα είχα στο μυαλό ως ότι θα μπορούσαν να είναι από τα πιο νόστιμα καθημερινά φαγητά. Έψαξα λοιπόν για συνταγές στο[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.gr