Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Το καθάρισμα της αγκινάρας πολλοί εμίσησαν, τη γεύση της ουδείς. Ακολουθώντας ωστόσο βήμα-βήμα τις οδηγίες μου θα τις καθαρίσετε πολύ εύκολα. Photo: smitten@Flickr Σήμερα, παραλάσσοντας ελαφρώς τη συνταγή της μητέρας μου, σας προτείνω μοσχάρι με αγκινάρες και αβγολέμονο - λίγο πιο πιπερ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο bostanistas.gr