Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 90 συνταγές
Παραδοσιακό , νόστιμο, πρωτότυπο πιάτο της κρητικής κουζίνας! Η σημερινή συνταγή αφορά ένα πολύ ιδιαίτερο κρητικό φαγητό. Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να την γράψω[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕύκολοι τρόποι να βάλετε τα λαχανικά στη ζωή σας. Είναι γνωστό, πως τα λαχανικά αποτελούν απαραίτητο μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, αφού περιέχουν πλήθος[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΌταν επισκέπτεσαι για πρώτη φορά ένα εστιατόριο, συνήθως σχηματίζεις γνώμη στο τέλος της βραδιάς. Τότε μπορείς να κρίνεις μέχρις ενός σημείου ορθολογικά την[...]
Πηγή: caruso.grΣας ευχαριστούμε πολύ όλους για την ανταπόκριση στο κάλεσμα μας και τις ευχές σας. Οι συμμετοχές με τη σειρά άφιξης τους στο blog ή στο mail μου είναι: 1.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣτην Ισπανία "Tapas" λένε μια μεγάλη οικογένεια από ορεκτικά ή σνακ αυτό που εμείς δηλαδή ονομάζουμε μεζεδάκια. Μπορεί να είναι κρύα ή ελαφρώς ζεστά.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜια δουλειά πιο εύκολη απ' ότι νομίζουμε! Αυτή η ανάρτηση γράφεται κυρίως για τις ανάγκες …του blog . Θέλω να γράψω κάπου αναλυτικά το καθάρισμα της[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα σέσκουλα στην Κρήτη τα λέμε γούλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ΤΑ γούλα ή Η γούλα. Απαντώνται και με τον ένα τύπο και με τον άλλο. Τα γούλα λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜέρες έχω να γράψω κάτι αλλά πολλά άλλα σημαντικά θέματα δεν μου άφησαν ελεύθερο χρόνο. Σήμερα ο καιρός "θύμωσε" και λίγο κρύο το έχει οπότε τα όσπρια ήταν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Παραδοσιακή και νόστιμη, νηστίσιμη συνταγή της κουζίνας του Mοριά, για ντολμαδάκια με μαπόφυλλα, ρύζι και διάφορα[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΜετά την ανάρρωση του υπολογιστή μου πάλι εδώ, όχι πως έλειπα και πολύ μακριά μιας και ο "γιατρός" των υπολογιστών φρόντισε να μου δανείσει τον δικό του!![...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ Πέρκα είναι ένα ψάρι που αγαπώ ιδιαίτερα και μάλιστα με αυτό το τρόπο που το κάνω. Πήρα τα ..ηνία λίγο από το Δημήτρη στη κουζίνα μπας και καταφέρω να τον[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΥλικά 8 μεγάλα κρεμμύδια 400 γρ. τόνος κονσέρβας στραγγισμένος από το λάδι του 100 γρ. ψωμί μουλιασμένο σε λίγο νερό και στυμμένο 2 σκελίδες σκόρδου 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΣήμερα έχω φαγητό από το βιβλίο της Νίκης Μηταρέα " ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ " ένα βιβλίο που έχει διακριθεί διεθνώς ως το "Καλύτερο βιβλίο Μαγειρικής με κρασί στον[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜία παραδοσιακή Κυκλαδίτικη συνταγή με θαλασσινά που πρέπει να δοκιμάσετε. Συνταγή : Cookbox.gr Μερίδες : για 6 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : 60 λεπτά Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr