Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
750 γραμμ. μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια 500 γραμμ. κοκκάρι καθαρισμένο (κρεμμύδι) 6-8 σκελίδες σκόρδο 4 ντομάτες 2 κ. γλ. θυμάρι 10 κόκκοι πιπέρι ή[...]
Πηγή: argiro.grΜια ανατολίτικη νότα στο πιάτο σας. Μια ιδιαίτερη γεύση μ' ένα κατεξοχήν λαδερό φαγητό να συνδυάζεται άψογα με τα υπόλοιπα. Γεύση που ικανοποιεί τον ουρανίσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κοτόπουλο μέτριο 6 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 κρεμμύδι 2 σκ. σκόρδο 1 κ.γ. κύμινο σε σπόρους 1 κ.σ. κόλιανδρο σε σπόρους 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 2 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 φλ. φρυγανιά 4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο 4 κ.σ. και λίγο έξτρα για το πλάσιμο μαυροδάφνη 2 αυγά 1 κ.σ. κύμινο αλάτι[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά για την ζύμη 250 ml νερό 375 μλ λάδι, ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο περίπου 25 γραμμάρια μαγιά (3 φακελάκια από αυτά τα έτοιμα που είναι τα 3 μαζί) ένα κουταλάκι[...]
Πηγή: greekmasa.grΤι μπορείς κάποιος να φτιάξει με κιμά και μελιτζάνες; Αμέσως - αμέσως μου έρχονται στο μυαλό 3-4 διαφορετικά φαγητά. Φυσικά τον υπέρτατο μουσακά , τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΔιπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grΠώς παρασκεύαζαν τον παστουρμά στον Πόντο Στον Πόντο τον παστουρμά τον έφτιαχναν το φθινόπωρο και τον διατηρούσαν ένα χρόνο. Η παρασκευή ήταν για τους Πόντιους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΜία μοναδική συνταγή με κρεμμυδοντολμάδες από τη Λέσβο. Συνταγή : Εφη Γιαλούση Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30΄, μαγείρεμα 1[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 φλ. φρυγανιά 4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο 4 κ.σ. και λίγο έξτρα για το πλάσιμο μαυροδάφνη 2 αυγά 1 κ.σ. κύμινο αλάτι[...]
Πηγή: argiro.gr