Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
μελωμένο μπριάμ και φέτα Το κύριο χαρακτηριστικό του μπριάμ είναι το καραμπινάτο μέλωμα των λαχανικών, εξ ου και συχνά το συνοδεύει η φέτα που το φέρνει στα[...]
Πηγή: pandespani.comΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΦΑΓΗΤΟ!!! Συστατικά μελιτζανες τσακωνικες - 7 κρεμμυδια - 8-9 ξερα κομμενα σε μετριες φετες σκορδο - 4 σκελιδες ψιλοκομμενες μαιντανο -[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΜελιτζάνα, ντομάτα, βασιλικός: μεσογειακό τρίο με δεμένη γεύση που προκαλεί τα ταιριάσματα κάθε εποχής, ειδικά όμως της γενέθλιάς τους καλοκαιρινής. Μειώστε[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά μελιτζάνες τσακώνικες 1 κιλό ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού και επιπλέον για το τηγάνισμα κρεμμύδια 4 μεγάλα, τριμμένα στον τρίφτη σκόρδο 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά για 2 άτομα 250 γρ. ταλιατέλες 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 μικρό ξερό κρεμμύδι 4 αγκινάρες 200 γρ. πεκορίνο 100 ml ζωμός λαχανικών 100 ml ελαιόλαδο 1 ματσάκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΜΠΟΝΙΦΑΣΙΈΝ (AUBERGINES 'A LA BONIFACIENNE - I MIRIZANI) Το Bonifacio είναι μία γραφική κωμόπολη, σκαρφαλωμένη επάνω στις βραχώδεις πλαγιές ενός[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλημέρα σας! Έφτασε και πάλι Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο είναι κοντά! Στον απολογισμό της εβδομάδας κατέληξα ότι η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓλυκές πιπεριές γεμιστές με ζυμαρικά Πολλά πιάτα της ιταλικής κουζίνας φωτίζουν οι κόκκινες και οι κιτρινόχρωμες πιπεριές. Στο νότο μάλιστα, οι γλυκές πιπεριές[...]
Πηγή: pandespani.comphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο πιάτο αυτό είναι πολύ απλό αλλά πεντανόστιμο.Το βρήκα απο ένα απόκομα απο περιοδικό το οποίο δεν ξέρω ποιο είναι και έκανα μερικές αλλαγές .Είναι νηστίσιμη[...]
Πηγή: greekmasa.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μπαγκέτα | ανθότυρο Διαφημίσεις 1 γαλλική μπαγκέτα (περίπου 220 γρ) κομμένη σε φέτες 0,5 εκ. 2 κ.σ[...]
Πηγή: toarkoudi.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΜΠΟΝΙΦΑΣΙΈΝ (AUBERGINES 'A LA BONIFACIENNE - I MIRIZANI) Το Bonifacio είναι μία γραφική κωμόπολη, σκαρφαλωμένη επάνω στις βραχώδεις πλαγιές ενός[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr