Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 51 συνταγές
Σας αρέσει η ινδική κουζίνα; Εμείς την προτιμάμε για τις καυτερές γεύσεις της και αυτή εδώ η συνταγή δεν αποτελεί εξαίρεση. Την παρουσιάζουμε γιατί οι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤους γνωρίζετε τους μαύρους γίγαντες; Για κανονικούς γίγαντες πρόκειται, διαφορετικής ποικιλίας φυσικά, που καλλιεργούνται στη Βόρεια Ελλάδα. Εμείς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕγώ έβαλα και μερικά light μπιφτεκάκια για να πάρουν περισσότερο γεύση από το κρέας τα ρεβύθια. Συστατικά 2φλ.ρεβύθια μουλιασμένα αποβραδίς και ελαφρά[...]
Πηγή: zannetcooks.comΑν κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος χρειαστούμε περισσότερο νερό από το αναγραφόμενο ώστε να έχουμε μια όχι πολύ πηχτή σούπα. Συστατικά 2κ.σ.λάδι 1κρεμμύδι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣυστατικά 1 ½ φλ.ρεβύθια μουλιασμένα αποβραδίς Λάδι Αλατοπίπερο 1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 2φύλλα δάφνης 1πιπεριά τσίλι αποξηραμένη 1/2κ.γλ.κανέλα 1 ½[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣτις χώρες της βόρειας Αφρικής πολύ συχνά “μπερδεύουν” αλμυρές και γλυκές γεύσεις, παίζοντας με τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούν στις συνταγές τους.[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πικρή κόκκινη σαλάτα ραντίκιο «αρμενίζει» φορτωμένη σαρακοστιανές λιχουδιές, καλαμάρι και λευκά φασόλια, με άρωμα εσπεριδοειδών. Υλικά (για 6-8 άτομα) 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ πικρή κόκκινη σαλάτα ραντίκιο «αρμενίζει» φορτωμένη σαρακοστιανές λιχουδιές, καλαμάρι και λευκά φασόλια, με άρωμα εσπεριδοειδών. Υλικά (για 6-8 άτομα) 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο εβδομαδιαίο μας αφιέρωμα στην κουζίνα της Ινδίας τελειώνει σήμερα με μια συνταγή για κάρι με ρεβίθια που έχει προέλευση το Πουντζάμπ, μια περιοχή στη βόρεια[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (για 4-6 άτομα) 500 γρ. γίγαντες 2 κρεμμύδια (ψιλοκομμένα) Λίγο τζίντζερ 500 γρ. ντομάτες (ξεφλουδισμένες, στο μπλέντερ) 1 μικρή κονσέρβα ντοματοπελτέ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά εδώ κι ένα μήνα και μαζί του έφτασαν και τα εποχιακά λαχανικά με κύριους εκπροσώπους τα φασολάκια. Μπαρμπούνια, τσαουλιά,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr2 κ.γ. ελαιόλαδο 2 κ.γ. σπόρους κύμινου 1 σκ. σκόρδο λιωμένη 2 κ.γ. τζίντζερ φρέσκο σε ξύσμα 125 γρ. φακές 750 ml ζωμός λαχανικών 2 κ.σ. δυόσμος φρέσκο,[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜυρωδάτο σπανάκι με φασόλια μαυρομάτικα!! Ένας πολύ καλός και αγαπημένος σε μας συνδυασμός !! Είναι τόσο γευστικό που θα το επαναλαμβάνετε συνέχεια όπως και[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΣαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια και πλιγούρι 17/11/2015 — admin Σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια και πλιγούρι Υλικά 2 φλ. βρασμένα φασόλια μαυρομάτικα ½ φλ.[...]
Πηγή: nostimesyntages.wordpress.comΥλικά για τη συνταγή μας 500 γρ φασόλια ψιλά (κατά προτίμηση Φενεού) 1 κρεμμύδι μεγάλο 2 καρότα βιολογικά 1 πιπεριά Φλωρίνης κόκκινη 1 πιπεριά πράσινη 1[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΌταν ξεκίνησα το Vegan in Athens είχα αποφασίσει ότι θα μοιράζομαι κυρίως ελληνικές και μεσογειακές vegan συνταγές – και πράγματι αυτό προσπαθώ να κάνω – για[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el