Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
ρεβιθοκεφτέδες με σάλτσα Υλικά ½ κιλό ρεβίθια 1 κ.σ αλάτι 2-3 ντομάτες μικρές 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο αλάτι πιπέρι κύμινο 1 ποτηράκι κρασί 2 χούφτες[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά: 1 κούπα φαγόπυρο 400 γρ. φρέσκα φασόλια (κομμένα σε μπουκίτσες) 2-3 κουταλιές καλαμπόκι 2-3 κουταλιές αρακά 1 κούπα ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 2-3 κόκκους μπαχάρι 5-6 κόκκους μαύρου πιπεριού 400 γραμμάρια ντοματίνια κονσέρβας ψιλοκομμένα 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλινο[...]
Πηγή: sidagi.gr1 λίτρο ζωμό λαχανικών 200 ml λευκό κρασί 8 φρέσκα κρεμμυδάκια 200 γρ. Φρέσκα μπιζέλια 60 γρ. βούτυρο 400 γρ. ρύζι για ριζότο 1 ματσάκι καυκαλήθρα 80 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 1 λίτρο ζωμό από άγρια μανιτάρια 80 γρ. βούτυρο 400 γρ. ρύζι για ριζότο(αρμόριο ή καρναρόλι) 400 ml. λευκό κρασί 400 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 500γρ ρεβύθια 2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα 3-4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 3 κ.σ αλεύρι 1 1/2 κ.γ κύμινο Αλάτι-πιπέρι Λάδι για το τηγάνισμα Αλεύρι για το[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΤο καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει βράδια με φίλους ή χαζολόγημα στο μπαλκόνι με μια παγωμένη μπυρίτσα. Συχνά θέλουμε κάτι να συνοδέψουμε τη μπύρα μας ή το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Τα μεζεδάκια που είναι κατάλληλα για κρασί ή μπύρα δεν είναι μόνο τα κρεατικά αλλά κάποιες φορές και τα όσπρια, ειδικά αν θέλετε κάτι[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΘα ήμουν κοντά στα 14. Μετά το σχολείο μαζί με τη συμμαθήτριά μου Αλεξάνδρα, επιστρέψαμε σπίτι της. Πήγαμε κατευθείαν στην κουζίνα, όπου μας περίμενε[...]
Πηγή: pandespani.comΑν σας περίσσεψαν ρεβύθια σούπα, το επόμενο πιάτο που μπορείτε να δημιουργήσετε με αυτά, είναι ρεβύθια με ρύζι. Τ α Υ λ ι κ ά 3 κουταλιές έξτρα παρθένο[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΠαραδοσιακό Ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που σηκώνουν κρασί. Ταπεινό και πολύ νόστιμο![...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr