Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 84 συνταγές
Δεκαπενταύγουστος, νηστεία, και τουλάχιστον Τετάρτες και Παρασκευές είπαμε να μην τρώνε κρέας ακόμη κι αυτοί που δεν νηστεύουν.Η μάνα μου λοιπόν είπε να κάνει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜέρες έχω να γράψω κάτι αλλά πολλά άλλα σημαντικά θέματα δεν μου άφησαν ελεύθερο χρόνο. Σήμερα ο καιρός "θύμωσε" και λίγο κρύο το έχει οπότε τα όσπρια ήταν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά (για 6-8 άτομα) Τουλπάνι και σπάγκος. 1/2 κεφάλι σκόρδο. 1 κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα. 1/4 από ένα ματσάκι μαϊντανό, μόνο τα κλαράκια. 2 φύλλα δάφνης.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια σαλάτα... ένα γεύμα! Οι πολυσαλάτες είναι εύκολα και γρήγορα αλλά νόστιμα, πλήρη και ελαφριά γεύματα. Προσωπικά, λατρεύω τις πολυσαλάτες γιατί έχουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜε ήλιο και βροχή παντρεύονται οι φτωχοί!! Κάπως έτσι είμαστε από χτες βράδυ με μικρά διαλείμματα. Μαγειρεύω όμως και αυτό το φαγητό μας μοιράζομαι σήμερα μαζί[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑπό αλλού ξεκίνησα αλλού έφτασα, καλά λέει κι η κόρη μου, τελικά τι θα φάμε σήμερα;; Με τη Λίνα είχαμε πιάσει μακριά συζήτηση, κάποια στιγμή φτάσαμε στο τι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕδώ και λίγο καιρό, ένα ευχάριστο νέο έμαθα! Στο νησί άνοιξε μαγαζί με μπαχαρικά! Η πρώτη μου σκέψη: δεν θα χρειάζεται να τρέχω σε Αθήνα ή Πάτρα δηλαδή για[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 500 γραμμάρια γλυκοπατάτες 6 μίνι καλαμπόκια κατεψυγμένα καλαμπόκια 15 γραμμάρια λάδι 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 25 γραμμάρια τριμμένη[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά Για τους ρεβιθοκεφτέδες 200γρ. ρεβίθια 2 κρεμμύδια φρέσκα κομμένα σε λεπτές φέτες 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 100γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ¼[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικα 1 κουπα φασολια μαυροματικα 2 μικρες ντοματες κομμενες σε κυβακια χωρις σπορια 1/2 αγγουρι κομμενο σε κυβακια 1/2 πιπερια φλωρινης κομμενη σε ροδελες 2[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΒΑΖΕΤΕ στο νερό, από το προηγούμενο βράδυ, 500 γρ αποφλοιωμένα ρεβύθια και το πρωί τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν. Τα στραγγίζετε. ΣΩΤΑΡΕΤΕ με 3 κουταλιές[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr