Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 253 συνταγές
Υλικά (για 2 μερίδες): 1/2 κιλό φρέσκες γαρίδες 2 1/2 μπαλίτσες φιδέ (80-90 γρ.) 1/2 νεροπότηρο ελαιόλαδο χυμό ενός λεμονιού 5 νεροπότηρα νερό 1/2 κ.σ.[...]
Πηγή: greekcook.grΕίναι μία συνταγή που πολύ θα ήθελα να φτιάξω.Το μόνο κακό είναι ότι οι υπόλοιποι δύο της οικογένειας δεν θέλουν να δούν..ο ένας το πράσο και ο άλλος το[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια διαφορετική σούπα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα ! Υλικά 1 κιλό μύδια με το κέλυφος ½ φλ. λευκό κρασί 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη 1 μικρό κρεμμυδάκι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 4 άτομα): 5 γαρίδες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους 10 μύδια χωρίς κέλυφος κομμένα στη μέση 1 κολοκύθι κομμένο σε κύβους 1 πατάτα μέτρια[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (για 4 ατομα) Ζωμός κότας ετοιμος η σπιτικός βρασμένος …όπως τον φτιάχνει ο καθένας… 2 κουταλιές σούπας καθαρισμένη ψίχα από φιστίκι Αιγίνης ή[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 πακέτο μακαρόνια κοχύλι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 κουτάκι σάλτσα ντομάτας 70 γρ. λάδι 100 γρ. φρέσκια κρέμα αλάτι πιπέρι 1 κύβο ζωμού[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: Για 1 κιλό ψάρια (φαγκρί, λυθρίνια, βακαλάος, σφυρίδα, λαυράκι, κέφαλος ή οτιδήποτε άλλο) υπολογίστε 200 γραμμάρια ωμό στην μερίδα 2 αυγά και δυο[...]
Πηγή: greekcook.grΑρχικά, ξεκίνησε σα φαγητό των ψαράδων. Καθώς ξεδιάλεγαν τα ψάρια που προορίζονταν για πούλημα, συνήθιζαν να κρατούν στην άκρη μερικά είδη ψαριού γι'αυτούς και[...]
Πηγή: greekcook.grΥΛΙΚΑ 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο, 2 κρεμμύδια, κομμένα σε κυβάκια, ½ φλ. σέλινο, κομμένο σε κυβάκια, ½ φλ. καρότα, κομμένα σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά : Χοντρά βραστόψαρα της αρεσκίας φρέσκα ή κατ/να : Σιναγρίδα, φαγγρί, κοκκινόψαρο, μπακαλιάρο, ορφό, σκορπίνες κ.α. Καρότα, σέλινο, κρεμμύδια, πατάτες,[...]
Πηγή: greekmasa.gr