Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Η γιαγιά μου τον έλεγε τριφτάδες, και συνήθως μας τον έφτιαχνε για βραδυνό. Πολλές φορές όμως το χειμώνα, ο παππούς μου της ζήταγε να του τον φτιάξει και για[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr5 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλές φέτες 100 ml ελαιόλαδο (ή μισό-μισό με βούτυρο αγελαδινό για πιο κλασικό... γαλλικό αποτέλεσμα) 150 ml κόκκινο[...]
Πηγή: gastronomos.gr«Ψηλά στης Ρωσίας τα χιόνια που πάντα φυσάει ο βοριάς» τραγουδούσαμε έφηβοι πλην όμως καλές σχέσεις με την μπορστ δεν αποκτήσαμε. Η περιλάλητη[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή στα ελληνικά, πιο κάτω One week into November already and the weather is strangely so sunny and warm...no complaints here :) :) After sunset though,[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΗ συνταγή στα ελληνικά, πιο κάτω One week into November already and the weather is strangely so sunny and warm...no complaints here :) :) After sunset though,[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. βούτυρο 4 μεγάλα κρεμμύδια 1 κ.γ. αλεύρι 500 γρ. νερό 180 γρ. μαύρη μπίρα 1 φύλλο δάφνης 1 κ.σ. ζάχαρη 1 κύβος κότας ½ κ.γ. πιπέρι Για[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά για 4-5 άτομα 3 φλ. ζωμό λαχανικών ή κότας (σπιτικός ή από κύβο), 1 κρεμμύδι σε φετάκια, 250 γρ. φρέσκα φασολάκια (ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα)[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜια εναλλακτική συνταγή που θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις…. Είναι ιδανική για πρώτο πιάτο σε γευματα με ψαρί ή πάστα και αποτελεί ένα[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.gr