Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Ο καλός φοιτητής σήμερα δεν έχει χρόνο. Σχολή, sms, παρέες, έρωτες, εργασίες, café, μπαράκια... Δεν έχει επίσης και λεφτά, καθώς το γονεϊκό πορτοφόλι[...]
Πηγή: bostanistas.grΑδιαμφισβήτητη βασίλισσα του καλοκαιριού. Παγκόσμια και αδιαφιλονίκητη κατακτήτρια ολόκληρης της γευστικής επικράτειας. Γεύση μοναδική, χρώμα παθιασμένο. Σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια 2-4 άτομα 2 φλιτζάνια μαϊντανό χοντροκομμένο 1 φλιτζάνι φρέσκο κολίανδρο χοντροκομμένο 1 φλιτζάνι ρόκα χοντροκομμένη 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ½ φλιτζάνι[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 4-6 άτομα το χυμό από μισό λεμόνι 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι 1 κιλό σπανάκι 4 σκελίδες σκόρδο 200 γραμμάρια καρυδόψυχα Εκτέλεση Σε ένα[...]
Πηγή: sidagi.grΈνα pesto με άρωμα Κρήτης! Όταν βιάζεσαι, δεν έχεις χρόνο ούτε διάθεση για πολλά μαγειρέματα , θέλεις κάτι ελαφρύ και νόστιμο, σχεδόν πάντα περνά από το μυαλό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ πουρές ρεβυθιών με ταχίνι, ή χούμους, όπως λέγεται στα αραβικά, είναι μια πολύ παλιά, νόστιμη και θρεπτική κρεμώδης σαλάτα, με καταγωγή από τη Μέση Ανατολή,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΌσες και να έχεις, ποτέ δεν είναι αρκετές: σάλτσες και αλείμματα, φυλαγμένα στο βαζάκι, επί τούτου ή γιατί τα ξέχασες, και τη στιγμή που ετοιμάζεσαι για ένα[...]
Πηγή: bostanistas.gr27/3/14 Dip κολοκύθας με ταχίνι και γιαούρτι. Θρεπτικό, νόστιμο και εύκαιρο στο ψυγείο μας σαν σνακ για όλες τις ώρες. Αν δε, παραλείψουμε το γιαούρτι, έχουμε[...]
Πηγή: zannetcooks.com20/3/14 Λένε ότι μετά από 7 χρόνια αν δεν κάνω λάθος, αλλάζουν οι γεύσεις και από τότε που το άκουσα, πήρα σβάρνα ότι δεν έτρωγα όλα μου τα χρόνια. Τα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά κολοκύθα Διαφημίσεις 1 κολοκύθα 2.5 κιλών Εκτέλεση Συνταγής Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C.[...]
Πηγή: toarkoudi.gr