Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Και τι δεν φτιάχνεις όταν βρεις ή σου χαρίσουν λαχταριστά τοματίνια! Τώρα που έχουν ωριμάσει και γλυκάνει, όπως και να τα χρησιμοποιήσεις, πάντα θα έχεις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com[Shutterstock] Την πρώτη φορά που έκανα αυτή τη γλυκοπικάντικη σάλτσα ήταν για να συνοδεύσω το ζαμπόν με γλάσο , ένα κλασικό πιάτο του αμερικάνικου Νότου που[...]
Πηγή: bostanistas.gr2 κιλά κορόμηλα 200 γρ. σκόρδο 200 γρ. ζάχαρη 2 κ.σ. αλάτι 2-3 κ.σ. μπούκοβο 2 κ.σ. γεμάτες πελτές ντομάτας Οδηγίες 1 1/2-2 ώρες Πλένουμε και καθαρίζουμε τα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr5-6 μεγάλες πιπεριές φλωρίνης 1 μέτρια μελιτζάνα (γύρω στα 200 γρ) 6 σκελίδες σκόρδο (με τη φλούδα τους, τυλιγμένες σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο) 1 σκελίδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4 σκελίδες σκόρδο 1 κ.γλ. μπούκοβο 1/2 κ.γλ. πιπέρι καγέν 1 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί 2 κιλά[...]
Πηγή: argiro.grΗ πιπεριά, κύριο συστατικό του καλοκαιριού, σκληρή ανταγωνίστρια της ντομάτας και bitchy από γεννησιμιού, χρησιμοποιεί τα διαφορετικά της πρόσωπα για να[...]
Πηγή: pandespani.com10/9/14 Αβοκάντο πεστο με φιστίκια Αιγίνης. Δυο αγάπες μαζί σε ένα βαζάκι. Το πεστο και το αβοκάντο. Έξτρα υγιεινό, με λιγότερα λιπαρά και με επιλογή, για[...]
Πηγή: zannetcooks.comΓλυκόξινο και πικάντικο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. μαρμελάδα βερύκοκο ή ροδάκινο 1 κ.σ. μουστάρδα dijon 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. μπαλσάμικο 1 κ.γ. χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε μια μικρή καθυστέρηση... Καλή Χρονιά! Σας εύχομαι το 2016 να σας φέρει ό,τι λαχταράει η καρδιά σας κι ακόμα περισσότερα. Ας έχουμε μια χρονιά γεμάτη[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr27/11/13 Τετάρτη η μέρα του κερατά λέει ο καλός μου γιατί κάποια στιγμή είχε ακούσει στη δουλειά ότι όταν οι γυναίκες απατούν τον άντρα τους και άρα δεν έχουν[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤώρα που είναι η εποχή της ντομάτας και είναι ώριμη και γλυκιά αξίζει να κάνουμε σάλτσες. Εγώ κάνω κάθε χρόνο σάλτσες για όλη την περίοδο που δεν θα έχω[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4 σκελίδες σκόρδο 1 κ.γλ. μπούκοβο 1/2 κ.γλ. πιπέρι καγέν 1 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί 2 κιλά[...]
Πηγή: argiro.gr