Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Η μπακαλιαρόπιτα, φτιάχνεται κυριώς στα Επτάνησα, καθώς και στα παράλια της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας. Ανάλογα με την περιοχή, η συνταγή διαφέρει,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑπό την ημέρα που γύρισα κάτι βράζει μέσα μου. Τις νύχτες ξυπνάω από κάποιο όνειρο τόσο αληθοφανές, που για ώρα νομίζω πως οι απειλές του συνεχίζονται ακόμα.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά φύλλο κρούστας: 500 γρ. ελαιόλαδο: 200 ml σπανάκι: 1 ½ κιλό, καθαρισμένο και πλυμένο καλά γαύρος: 750 γρ. μαύρες ελιές: 200 γρ. σουσάμι άσπρο: 20 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΈνα πολύ νόστιμο παραδοσιακό πιάτο με άγρια αρωματικά χόρτα της Ελληνικής φύσης, ενισχυμένα από το καταπληκτικό άρωμα του μάραθου. Ο παστός βακαλάος γίνεται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά: (Παραδοσιακό φαγητό για τη γέννηση του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου) 1 φύλλο μπακαλιάρου αλμυρό 1 κούπα ρύζι καρολίνα 1/2 κούπα ελαιόλαδο 3 ντομάτες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami4 φιλέτα ψαριού (συναγρίδα, ροφό, τσιπούρα ή ό,τι άλλο ψάρι προτιμάτε) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους, ψιλοκομμένα 1 ρίζα φινόκιο λεπτοκομμένη 1 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΤον όρο "σουβλάκια" τον έχεις συνδυάσει με λαδωμένες πίτες και λιπαρό γύρο; Κάνε delete. Πλέον πρέπει να ψαρέψεις για το σουβλάκι σου. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα ξεχωριστό και εύκολο μεζεδάκι για ούζο ή μπουφέ! Υλικά: 1 μεγάλο χταπόδι (Αν είναι δική μας "ψαριά" καθαρίζουμε την κουκούλα του και βγάζουμε το ''μάτι"ή[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΜια εκλεκτή και ξεχωριστή πίτα από ψάρι (ή κομμάτια ψαριού μαγειρεμένου που περίσσεψαν). Βάλτε τα στην κατάψυξη αφού τα καθαρίσετε και, όποτε έχετε διάθεση,[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια διαφορετική και πρωτότυπη συνταγή για να απολαύσουμε ένα από τα πιο νόστιμα ψαράκια, τον γαύρο. Χρειαζόμαστε: 1 kg γαύρο (καθαρισμένος μένει περίπου στα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈχουμε συνηθίσει να τρώμε τον μπακαλιάρο κυρίως του Ευαγγελισμού, επίσης έχουμε συνηθίσει να τον τρώμε κυρίως τηγανητό. Ας ανοιχτούμε λίγο και στα ως προς τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια τυλιχτή δημιουργία με θαλασσινά... για ελαφριές απολαύσεις! Πέρασε για λίγο τις γαριδούλες από το τηγάνι και σέρβιρε σε αραβική από τα χεράκια σου με σος[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html2 αραβικές πίτες 1 καρότο ½ φινόκιο 1 φλιτζάνι λάχανο ψιλοκομμένο 2 φέτες καπνιστός σολωμός 1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: sidagi.grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grphoto: Εύη Σκούρα Να λοιπόν και η συνταγή που συμπληρώνει τις σπιτικές πίτες με κέιλ. Μια σαλάτα με γαρίδες, στραγγιστό γιαούρτι, μαγιονέζα, σέλερι και[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά (για 6 ΑΤΟΜΑ) ½ κιλό μεγάλες, ωμές γαρίδες, 1 φλ. φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ ή λεμονιού + ½ φλ. επιπλέον, 2 μεγάλα αβοκάντο σε κυβάκια, 2 μέτριες κόκκινες[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 2/3 φλ.τσαγιου ξύδι βαλσαμικο 2 κουταλιές σούπας φρέσκο βασιλικο ψιλοκομμένο 1/2 κουταλάκι ρίγανη 2 κουταλιέσ σούπας ψιλοκομμένο μαιντανό 2 κουταλιάς[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΣτη Boqueria, την κεντρική αγορά τροφίμων της Βαρκελώνης, την πιο γοητευτική ίσως από τις αγορές της Ευρώπης, πουλιούνται κάθε λογής πολύχρωμα θαλασσινά-[...]
Πηγή: bostanistas.grΜ' αρέσει στα ταξίδια μου να προσπαθώ να μαντέψω τα υλικά και τις τεχνικές που κρύβονται στις καινούριες γεύσεις. Και ενθουσιάζομαι όταν στην άλλη άκρη[...]
Πηγή: bostanistas.gr