σαραγλι πολιτικο | αραβικη πιτα με τονο | μοσχαρι στη γαστρα δρισκας | καπ κεικς | κοτα γεμιστη με ρυζι και συκωτακια | χοιρινο σουπα | ντονατς συνταγη | τι μπορω να φτιαξω με κιμα | πως θα φτιαξω σαμαλι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις κολοκυθα βουτυρο

Βρέθηκαν 58 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Ψάρια....σαν ...τηγανιτά

Ξέρετε όλοι το κόλλημα που έχω μα τα ψάρια και τα θαλασσινά, μπορώ να τρώω μόνο τέτοια. Όμως με ενοχλούν πολύ στο στομάχι τα τηγανιτά γενικώς. Σκέφτηκα λοιπόν[...]

Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr
Μεθυσμένος και αποκεφαλισμένος γαύρος (όχι[...]

Ένα γρήγορο και θρεπτικό φαγητό, είναι το ψάρι σε κάθε του μορφή. Το θέμα μας όμως, είναι τα κόκκαλα. Ο μικρός και μεγάλος άνδρας της οικογένειας έχουν ακριβώς[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Χταπόδι βραστό

1 μέτριο χταπόδι φρέσκο ή κατεψυγμένο 1-2 φύλλα δάφνης πιπέρι σε κόκκους Καθαρίζουμε το χταπόδι και αφαιρούμε το μελάνι και τα εντόσθια από την σακκούλα.[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Ελληνικό χταπόδι

Πάντα ζούσα κοντά στη θάλασσα και δεν μπορώ να φανταστώ να ζω κάπου όπου η θάλασσα δεν είναι σε απόσταση μερικών λεπτών από το σπίτι μου. Ακόμα κι αν δεν[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Τηγανητά Ψάρια με Καλαμποκάλευρο

Τα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Ψάρι σε κρούστα αλατιού

Λατρεύετε το ψάρι αλλά σιχαίνεστε το καθάρισμά του και πολύ περισσότερο το καθάρισμα της κουζίνας και των σκευών που θα το μαγειρέψετε; Έχω ένα τρόπο που μας[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Μικρά ψαράκια (γαύρος , μαριδούλα κλπ )[...]

Ελληνικό καλοκαίρι χωρίς ψιλό ψαράκι δεν γίνεται. Ακόμη κι εκείνοι που αρέσκονται στα πανάκριβα ψάρια, σπάνια μπορούν να αντισταθούν στο καλοτηγανισμένο ψιλό[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Ψάρι με πατάτες , λεμόνι  και ρίγανη στο φούρνο

Καθημερινό φαγάκι σήμερα, κι ας έρχεται αύριο Κυριακή. Μετά από την κρεοφαγία των προηγούμενων ημερών, την τελευταία εβδομάδα είπαμε τα φαγητά μας να είναι[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Ξιφίας σουβλάκι Νο.02

Υλικά (για 2 άτομα ή 8 σουβλάκια) 500-600γρ. Φέτα ξιφία κομμένο σε κύβους 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους 2 κ.σ. σόγια[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Εξωτικό ντιπ για γαρίδες

Γλυκόξινο και πικάντικο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. μαρμελάδα βερύκοκο ή ροδάκινο 1 κ.σ. μουστάρδα dijon 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. μπαλσάμικο 1 κ.γ. χυμό λεμονιού[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Γαριδοσαλάτα... θεϊκή συνταγή από Rodothea

2 φλ.τσαγιού ψιλοκομμένες γαρίδες 2 φλ.τσαγιού μαγιονέζα 4-5 κ. σούπας κρέμα γάλακτος 1 βραστό αυγό 4 κ. σούπας κέτσαπ 2 κ. σούπας κρεμυδάκι φρέσκο 2 κ.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Γαύρος σκορδάτος στο φούρνο

1 κιλά γαύρος 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο χυμός από 2 - 3 λεμόνια 2 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες ρίγανη, δενδρολίβανο (όσο θέλουμε) αλάτι και πιπέρι Καθαρίζουμε τον[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Φιλέτο Ψαριού με Κουρκουμά

Νόστιμο, εύκολο, απλό, λευκόσαρκο φιλέτο ψαριού, πασπαλισμένο με μια γερή δόση κουρκουμά και τηγανισμένο σε καυτό ελαιόλαδο. Λιτές, ξεκάθαρες γεύσεις και[...]

Πηγή: kitchenstori.es
Χταπόδι στιφάδο

Χρόνος ετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 1 ώρα, 20 λεπτά Ολικός χρόνος: 1 ώρα, 40 λεπτά Κατηγορία: Νηστίσιμα Κουζίνα: Ελληνική Γίνονται: 8 μερίδες[...]

Πηγή: aples.gr
Καλαμαράκια τηγανητά πικάντικα

ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ   Υλικά 400 γραμμάρια καλαμαράκια 1 κουταλιές γλυκού τζίντζερ τριμμένο 1 κουταλιές σούπας κόκκινο κρασί 600 γραμμάρια βραστό[...]

Πηγή: greekouzina.gr
Σπαγγέτι με γαρίδες σωτέ και κόκκινη σάλτσα

Για αυτή τη συνταγή θα σας πρότεινα να χρησιμοποιήσετε μεγάλες γαρίδες και όχι τις πολύ μικρές. Εγώ πήρα νωπές και τις καθάρισα, αλλά αν δεν ξέρετε πως,[...]

Πηγή: syntageseva.blogspot.gr
Σαρδέλες βραστές

Υλικά: σαρδέλες λάδι αλάτι πιπέρι ρίγανη σκόρδο μαϊντανό λεμόνι Εκτέλεση: Βράζουμε τις σαρδέλες, αφού τις πλύνουμε και βγάλουμε τα κεφάλια και[...]

Πηγή: greekcook.gr
Γαύρος Λαδορίγανη στο Φούρνο

Ένα πιάτο απλό, εύκολο, υγιεινό, νοστιμότατο, αρωματισμένο με το έμβλημα της Ελληνικής και γενικότερα της Μεσογειακής κουζίνας, τη ρίγανη. Μάλιστα η Ελληνική[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Χταπόδι τουρσί, πικάντικο

Ετοιμάστε το μερικές μέρες πριν, για να πάρει τη σωστή γεύση. Όταν είναι να το σερβίρετε, θα το στραγγίσετε, θα κόψετε τα πλοκάμια του και θα το περιχύσετε με[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy