Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 64 συνταγές
1 κιλό φρίσσες 1 φλιτζ. γάλα 1½ φλιτζ. αλεύρι 1 φλιτζ. ελαιόλαδο αλάτι Αν έχουμε φριτέζα είναι καλύτερα να τηγανίσουμε εκεί τα ψάρια μας. Καθαρίζουμε τις[...]
Πηγή: cooklos.grΜε παστές σαρδέλες -sarde- γίνεται αυτή η ασυνήθιστη μακαρονάδα της Σικελίας, που την λατρεύω! Φτηνό ψάρι των φτωχών της Μεσογείου, οι σαρδέλες έχουν γίνει[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια κλασική παραδοσιακή μακαρονάδα με ολόφρεκη σαρδέλα και αρωματικό μάραθο. Η απόδειξη πως τα μικρά, πεντανόστιμα ψαράκια δεν τρώγοντα μόνο ψητά ή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΈνα ανοιξιάτικο πρωινό του 1961 στην Καρχηδόνα, η Αμερικανίδα σύζυγος του διπλωμάτη Alan Davidson, που υπηρετούσε τότε στην Βρετανική πρεσβεία στην Τύνιδα,[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό ψάρια (μαρίδα, σαρδέλα ή γόπα) 3 κουταλιές της σούπας ξίδι 3 σκελίδες σκόρδο 1/4 της κούπας πετιμέζι 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι 3 κουταλιές της[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο έχω δηλώσει πολλές φορές ότι δεν έχω μαγειρέψει πολύ ψάρι στη ζωή μου, παρόλο που μου αρέσει. Δεν μου αρέσουν όλα το ίδιο, αλλά υπάρχουν μερικά, στα οποία[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά σπαγγέτι Διαφημίσεις 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 / 4 φλιτζανιού κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους 6 σκελίδες[...]
Πηγή: toarkoudi.grPin It Μια συνταγή για αυτούς που δεν τους αρέσουν τα ψάρια. Θα την λατρέψετε!!! Υλικά Ψάρια μικρά( γαύρο , σαρδέλα) Φρυγανιά χοντροκομμένη ή γαλέτα αλάτι,[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr500 γραµµ. σπαγγέτι 4 σκελίδες σκόρδο χοντροκομμένο 1 πιπερίτσα (τσίλι) ψιλοκομμένη 12 ντοματίνια πλυμένα και κομμένα στη μέση 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/4[...]
Πηγή: argiro.gr100 γρ. ρόκα 50 γρ. μπέικον 3 φιλέτα σαρδέλας 400 γρ. ντομάτες κοκτέιλ 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελίδες σκόρδο 350 γρ. φιλέτο σολομού χωρίς την πέτσα 2 κ.σ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά για 4 άτομα 1 κιλό ψάρια για τηγάνι (γόπες ή σαρδέλα) 2 κουταλιές ξύδι 2 σκελίδες σκόρδο 4 κουτ σούπας πετιμέζι 3 κουταλιές αλεύρι 3 κουταλιές λάδι 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΒράζουμε τα ζυμαρικά μας al dente σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο και ταυτόχρονα ετοιμάζουμε τη σάλτσα μας.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σ'ένα[...]
Πηγή: toarkoudi.grΑυτή την συνταγή την κάνω χρόνια (την έμαθα από το μάγειρα στην ψαροταβέρνα που δούλευα πριν 10 χρόνια). Πιστέψτε με, είναι υπέροχη. Υλικά Βάτος – σαρδέλα –[...]
Πηγή: greekmasa.grΑν και το όνομα ‘τσιπούρα του τρελού νερού’ φέρνει προς ινδιάνικο, το ‘τρελό νερό’ μου θυμίζει ‘τρελό φτερό’ και ‘γελαστό φεγγάρι’, η ίδια η συνταγή acqua[...]
Πηγή: pandespani.comΤι προσέχουμε σε ένα ψάρι Τα μάτια του πρέπει να γυαλίζουν, να είναι καθαρά και να είναι εξογκωμένα. Το να μην είναι θολά δεν είναι και απαραίτητος κανόνας ότι[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.gr