Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
υλικά 1 1/2 κ. καλαμαράκια μέτρια 3/4 φλ.τσ. ρύζι τύπου καρολίνα 200 γρ. σέσκουλα ή σπανάκι 200 γρ. μυρώνια, καυκαλήθρες, μαϊντανό 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια να μη ξεχνιόμαστε με τα γιορτινά, ακόμη νηστεία έχουμε. Νηστίσιμη συνταγή λοιπόν σήμερα.Νηστίσιμη με ψάρι θα μου πείτε; Όπως έχω ξαναπεί,η νηστεία των[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜετά τα κοντοσούβλια, τα κοκορέτσια, τα παϊδάκια, τα συκώτια και όλα τα άλλα κρεατοειδή που καταβροχθίσαμε το σάββατο, αποφάσισα σήμερα να κάνω κάποιο από τα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΓια το χταπόδι 1 χταπόδι, κατά προτίμηση φρέσκο, βάρους περίπου 1.200 γρ., καθαρισμένο (αν δεν βρούμε ένα μεγάλο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δύο μικρότερα,[...]
Πηγή: gastronomos.grΈχουμε συνηθίσει να τρώμε τον μπακαλιάρο κυρίως του Ευαγγελισμού, επίσης έχουμε συνηθίσει να τον τρώμε κυρίως τηγανητό. Ας ανοιχτούμε λίγο και στα ως προς τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα μαυροδάφνης 500 γρ. Μαυροδάφνη 400 γρ. Κρασί κόκκινο 100 γρ. Ξίδι κόκκινου κρασιού 5 γρ. Σκόρδο, σε σκελίδες 150 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cook1/3 φλ ελαιόλαδο 4 μέτρια πράσα σε φέτες 4 φρέσκα κρεμμύδια σε φέτες 4 καλαμάρια κομμένα σε φέτες 2 φρέσκες ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες 1 κιλό σέσκουλα[...]
Πηγή: argiro.grΤα σέσκουλα στην Κρήτη τα λέμε γούλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ΤΑ γούλα ή Η γούλα. Απαντώνται και με τον ένα τύπο και με τον άλλο. Τα γούλα λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜεσημέρι καλοκαιριού στα Γιάννενα, σε γιορτινό τραπέζι στην καρδιά του νησιού της Παμβώτιδας και το πιρούνι μου πήρε φωτιά. Μετά τα βατραχοπόδαρα , από την[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπακαλιαρόπιτα Υλικά 2 κιλά μπακαλιάρος παστός σε χοντρά κομμάτια 1 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο 3-4 σέσκουλα 10 φρέσκα κρεμμυδάκια 10 φρέσκα σκόρδα λίγος[...]
Πηγή: greekouzina.gr