Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Ένα ταξίδι αστραπή στην Αθήνα και πάλι πίσω. Εκπροσωπήσαμε το σχολείο μας στις εκδηλώσεις του Γαλλικού Ινστιτούτου στη φετεινή βράβευση μαθητών για τη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 20/10/2015 σε Κυρίως πιάτα, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Βακαλάος με πατάτες και πιπεριές στο φούρνο Μια εύκολη συνταγή για ένα πεντανόστιμο[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά για 4 άτομα: 4 φιλέτα πέρκας ή γλώσσας (ή βακαλάου) 4 φέτες του τοστ φρυγανισμένες 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: easykuzina.grΈνα πραγματικά υγιεινό και χαμηλής θερμιδικής αξίας πιάτο. Μπορείτε αντί για μπακαλιάρο να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο φιλέτο ψαριού της επιλογής σας.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈνα φαγητό που δοκίμασα στην πεθερά μου σας γράφω σήμερα. Κάτι σαν τις σουπιές με σπανάκι , μόνο που εδώ έχουμε βακαλάο με σπανάκι. Εύκολο και γρήγορο. Δεν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο πορτοκάλι είναι μοναδικός σύντροφος του ψαριού, ειδικά για ψήσιμο στο φούρνο. Ψήνουμε φινόκιο και τελειώνουμε το φαγητό με φιλέτο λευκού ψαριού και χυμό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html1 συσκευασία βακαλάο ρολό φιλέτο 1 κρεμμύδι 1 πιπεριά πορτοκαλί 2 πιπεριές πράσινες 3 κουταλιές της σούπας λάδι αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ξύσμα απο ένα λεμόνι Για[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο παραδοσιακό πιάτο με άγρια αρωματικά χόρτα της Ελληνικής φύσης, ενισχυμένα από το καταπληκτικό άρωμα του μάραθου. Ο παστός βακαλάος γίνεται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά (για 2 άτομα): 1 κρεμμύδι 1 σκόρδο 300 γραμ. φιλέτο ψαριού (πχ. βακαλάος) 1/8 lt κρασί λευκό 50 ml ζωμός λαχανικών 1 ντομάτα χυμό από[...]
Πηγή: greekcook.grΟ φρέσκος βακαλάος των Ελληνικών θαλασσών μας δίνει μια θρεπτικότατη σούπα, με υπέροχο λευκό ζωμό, πλούσιο σε γεύση, που τρώγεται ευχάριστα όλες τις εποχές. Το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ βακαλάος ή μπακαλιάρος είναι ψάρι του γένους Γάδος (Gadus) της οικογένειας των γαδιδών. Είναι ψάρι που εκτιμάται πολύ για τη λεπτή και εύπεπτη σάρκα του και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλα φαγαμε,καλα ηπιαμε τοσο καιρο, μαζεψαμε καμποσα κιλακια,εεε...ωρα να τα χασουμε. Το φαγακι αυτο ειναι νοστιμοτατο, χωρις να μας προσθετει κατι επιπλεον[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr...και όχι μόνο...μα επισης,αρωματισμενο με μαραθόσπορο και πορτοκαλι. Το Σάββατο,όπως ισως σας εχω ξαναπεί,είναι συνηθως η μερα που τρώμε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑφου πλησιαζουμε στην εθνικη μας γιορτη,οπου ο βακαλαος επιβαλλεται ας τηρησουμε την παραδοση με μια οχι και τοσο παραδοσιακη συνταγη,μα είναι... ...σπεσιαλιτε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΙδου και η Νο 2 συνταγη! Πιο συμβατικη και πιο κοντα στα γουστα πολλων,ιδιαιτερα αν καποιος αφαιρεσει τα μανιταρια και αλλαξει τη βοτκα με λιγο ασπρο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr