Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 60 συνταγές
Υλικά 1 1/2 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου ή γαλέου, καθαρισμένο 1 ματσάκι μαϊντανό 4-5 σκελίδες σκόρδο 3-4 μεγάλα κρεμμύδια 4-5 πατάτες 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (4 μερίδες) : 350 γρ σπαγγέτι 500 γρ λευκό σφικτό ψάρι (ξιφίας, σφυρίδα, γαλέος κλπ.) κομμένο σε μπουκιές 250 γρ κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες [...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά: Ο μεγάλος λάτρης της υψηλής μαγειρικής Αρχέστρατος και εισηγητής μίας νέας αντίληψης για τη γαστρονομία, με έμφαση στα φρέσκα προϊόντα και τις απλές,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami4 ροδέλες ψαριού γάδου ή γαλέου ή μπακαλιάρου 3/4 φλιτζανιού λάδι 1 1/2 κουταλιά σούπας μουστάρδα απαλή χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι αλάτι πιπέρι Μέθοδος[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά -2 φέτες ψαριού (Γαλέος, Μπακαλιάρος, γάδος) -2 ντομάτες κομμένες ροδέλες -1 κρεμμύδι σε ροδέλες -2-3 πατάτες ροδέλες -1/2 ματσάκι μαιντανό [...]
Πηγή: angelascook.eu/spoonΣυστατικά 600γρ.μπακαλιάρος ή γαλέος ή κάποιο ψάρι για σούπα της προτίμησης σας 2μεγάλες πατάτες κομμένες σε φέτες 2μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες [...]
Πηγή: zannetcooks.com"Πάμε για ψάρι"; Είναι η κλασσική ερώτηση του μεγάλου άντρα του σπιτιού, όταν βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας. Και μιλάει φυσικά, για την Κεντρική Ψαραγορά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟ Νόμπου Ματσουχίσα είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο. Βραβευμένος πολλές φορές και με αστέρια Michelin, έχει δύο εστιατόρια πολυτελείας και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά 1 1/2 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου ή γαλέου, καθαρισμένο 1 ματσάκι μαϊντανό 4-5 σκελίδες σκόρδο 3-4 μεγάλα κρεμμύδια 4-5 πατάτες 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: icookgreek.comΈνα φαγητό που γίνεται γρήγορα και χωρίς πολύ κόπο είναι το ψάρι. Για μένα, είναι "η χαρά" μου. Ειδικά οι μεγάλες φέτες ψαριού όπως: o γαλέος, ο ξιφίας, η[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαθισμένοι σε μια πανέμορφη αυλή που συνδυάζει την κυκλαδίτικη λιτότητα με japanese στοιχεία, απολαμβάνετε sushi κορυφαίας ποιότητας, με πανοραμική θέα στη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα διαφορετικό φιλέτο ψαριού για να μη φτιάχνουμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Τι χρειαζόμαστε: 6 στρογγυλές φετούλες ψαριού (πέρκα, γαλέος κλπ) 1 μικρό πράσο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 1 κιλό ψάρι (γαλέο ή ξιφία) 1 μικρό κουτί μανιτάρια κονσέρβας 2 πιπεριές πράσινες 3 ντομάτες κομμένες φέτες 4 κουταλιές σούπας λάδι 2 λεμόνια 1[...]
Πηγή: yumyum.grΣήμερα είναι μια από εκείνες τις φορές που η συνταγή μας έχει ένα μικρό βαθμό δυσκολίας. Κι αυτό γιατί έχει αρκετά βήματα στην παρασκευή της, αλλά απαιτεί και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά ½ κιλό ψάρι (τσιπούρες, γαλέο, πέρκα.) κλπ. 2 ντομάτες φρέσκες 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κουτ. Γλ. ζάχαρη 1 ½ φλιτζανάκι λάδι 1 ματσάκι[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr