μοσχαρακι με κοκκαλο | γρηγορο γλυκο με πολυ γαλα | χυλοπιτες χρονος βρασμου | ευκολες κρεμες για τουρτες | γλυκο διαιτα bukan | φαβα τροπος μαγειρεματος | τυροπιτακια με ροκφορ | συνταγες με κιμα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις γαλετα μαρουλι γλωσσα

Βρέθηκαν 60 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Ψάρι πλακί

Υλικά 1 1/2 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου ή γαλέου, καθαρισμένο 1 ματσάκι μαϊντανό 4-5 σκελίδες σκόρδο 3-4 μεγάλα κρεμμύδια 4-5 πατάτες 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1/2[...]

Πηγή: icookgreek.com
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΨΑΡΙ ΓΛΥΚΟΚΑΥΤΕΡΟ

Υλικά (4 μερίδες) : 350 γρ σπαγγέτι 500 γρ λευκό σφικτό ψάρι (ξιφίας, σφυρίδα, γαλέος κλπ.) κομμένο σε μπουκιές 250 γρ κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες [...]

Πηγή: yumyum.gr
Καρχαρίας ή γαλέος κατά Αρχέστρατο (για 2 άτομα)

Υλικά: Ο μεγάλος λάτρης της υψηλής μαγειρικής Αρχέστρατος και εισηγητής μίας νέας αντίληψης για τη γαστρονομία, με έμφαση στα φρέσκα προϊόντα και τις απλές,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γάδος ή γαλέος μουσταρδάτος

4 ροδέλες ψαριού γάδου ή γαλέου ή μπακαλιάρου 3/4 φλιτζανιού λάδι 1 1/2 κουταλιά σούπας μουστάρδα απαλή χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι αλάτι πιπέρι Μέθοδος[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Παραδοσιακο ψαρι πλακι

Υλικά -2 φέτες ψαριού (Γαλέος, Μπακαλιάρος, γάδος) -2 ντομάτες κομμένες ροδέλες -1 κρεμμύδι σε ροδέλες -2-3 πατάτες ροδέλες -1/2 ματσάκι μαιντανό [...]

Πηγή: angelascook.eu/spoon
Ψάρι σύβραση - ZannetCooks

Συστατικά   600γρ.μπακαλιάρος ή γαλέος  ή κάποιο ψάρι για σούπα της προτίμησης σας 2μεγάλες πατάτες κομμένες σε φέτες 2μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες [...]

Πηγή: zannetcooks.com
Η

"Πάμε για ψάρι"; Είναι η κλασσική ερώτηση του μεγάλου άντρα του σπιτιού, όταν βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας. Και μιλάει φυσικά, για την Κεντρική Ψαραγορά[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
ΠΕΡΚΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ MISO (味噌パーチ)

Ο Νόμπου Ματσουχίσα είναι ένας από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο. Βραβευμένος πολλές φορές και με αστέρια Michelin, έχει δύο εστιατόρια πολυτελείας και[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Ψάρι πλακί

Υλικά 1 1/2 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου ή γαλέου, καθαρισμένο 1 ματσάκι μαϊντανό 4-5 σκελίδες σκόρδο 3-4 μεγάλα κρεμμύδια 4-5 πατάτες 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1/2[...]

Πηγή: icookgreek.com
Ψάρι.  Η χαρά μου!

Ένα φαγητό που γίνεται γρήγορα και χωρίς πολύ κόπο είναι το ψάρι. Για μένα, είναι "η χαρά" μου. Ειδικά οι μεγάλες φέτες ψαριού όπως: o γαλέος, ο ξιφίας, η[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Βαγγέλnς Γαλέvος: Σολομός tataki με ikura,[...]

Καθισμένοι σε μια πανέμορφη αυλή που συνδυάζει την κυκλαδίτικη λιτότητα με japanese στοιχεία, απολαμβάνετε sushi κορυφαίας ποιότητας, με πανοραμική θέα στη[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ψάρι φιλέτο στην γάστρα, με μυρωδικά

Όσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Ψάρι στο χαρτί

Ένα διαφορετικό φιλέτο ψαριού για να μη φτιάχνουμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Τι χρειαζόμαστε: 6 στρογγυλές φετούλες ψαριού (πέρκα, γαλέος κλπ) 1 μικρό πράσο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΞΙΦΙΑΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ

Υλικά : 1 κιλό ψάρι (γαλέο ή ξιφία) 1 μικρό κουτί μανιτάρια κονσέρβας 2 πιπεριές πράσινες 3 ντομάτες κομμένες φέτες 4 κουταλιές σούπας λάδι 2 λεμόνια 1[...]

Πηγή: yumyum.gr
ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΣΟΤΕ ΜΕ ΚΡΑΣΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

Σήμερα είναι μια από εκείνες τις φορές που η συνταγή μας έχει ένα μικρό βαθμό δυσκολίας. Κι αυτό γιατί έχει αρκετά βήματα στην παρασκευή της, αλλά απαιτεί και[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
ΨΑΡΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Υλικά ½ κιλό ψάρι (τσιπούρες, γαλέο, πέρκα.) κλπ. 2 ντομάτες φρέσκες 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κουτ. Γλ. ζάχαρη 1 ½ φλιτζανάκι λάδι 1 ματσάκι[...]

Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy