Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
Υλικά για περίπου 24 πιτάκια 1 πακέτο φύλλο κρούστας Άφθονο λάδι για το άλειμμα της πίτας 20 μέτριες γαρίδες 1 φιλεταρισμένη γλώσσα 10 ψαχνά από μύδια 1 καρότο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤουΐλ στα γαλλικά σημαίνει κεραμίδι. Είναι λεπτά μπισκότα σε σχήμα κεραμιδιού που τα χρησιμοποιούμε για γαρνιτούρα παγωτών και άλλον γλυκισμάτων. Με αυτη τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 4 φιλέτα ψάρι πέρκα ή μπακαλιάρο ή γλώσσα χυμός απο 2 μανταρίνια 1 κουταλιά κόκους απο διάφορα πιπέρια σπασμένα ελαφρά ξύσμα απο ένα μανταρίνι 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΌπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο της σειράς, αυτά τα άρθρα γράφονται για να υπάρχει σημείο αναφοράς με γραπτό κείμενο για κάθε νέο επεισόδιο της[...]
Πηγή: caruso.grΗ σάλτσα μορνέι έχει ως βάση της την μπεσαμέλ στην οποία προστίθεται τριμμένο τυρί και μοσχοκάρυδο. Η κλασική γαλλική σάλτσα σερβίρεται με κοτόπουλο, ψάρι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το απλό τηγανητό ψαράκι νοστιμίζει πάρα πολύ με μια τόσο εύκολη σάλτσα που μοιάζει με πιάτο "γκουρμέ". Υλικά: Για τη σάλτσα 1 γεμάτη κ.σ.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά συνταγής φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό:[...]
Πηγή: icookgreek.comΌλες οι μανάδες έχουμε αφιερώσει λίγο ή πολύ χρόνο στο καθάρισμα των ψαριών για τα παιδιά μας. Λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας τα ψάρια πρέπει να[...]
Πηγή: bostanistas.grΓράφει η thalia Έτσι περιγράφει την μέντα - τον δυόσμο μας - ένας ποιητής του 12ου αιώνα.... σπάνια λοιπόν ο Πλούτωνας - ο θεός του Άδη - επισκεπτόταν τον πάνω[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚαι όχι μόνο! Όλες οι μανάδες έχουμε αφιερώσει λίγο ή πολύ χρόνο στο καθάρισμα των ψαριών για τα παιδιά μας. Λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας τα ψάρια[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚάπως έτσι θα μπορούσα να χαρακτηρίσω την κατάσταση με τα παιδάκια μου μαζί με άλλα παιδάκια που παίζουν σχεδόν καθημερινά. Κανένα μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΥλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΤόσο νόστιμο που το τρώνε και τα παιδια ευχαριστα Τι χρειαζόμαστε: 600 γρ. φιλέτο γλώσσας 1 κουτ. σουπ. άνιθο ψιλοκομμένο 3 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο 1/2 κουπ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κιλό μέτριες γαρίδες 1 κ.σ ξύδι 3-4 κ.σ ελαιόλαδο 2 μεγάλες ντομάτες τριμένες 1/2 κ.σ ζάχαρη αλάτι και πιπέρι 250 γρ φέτα τριμμένη 1/2 φλ μαϊντανό[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα υπέροχο, νόστιμο μεζεδάκι, όχι μόνο για τη Σαρακοστή αλλά και για τις καθημερινές μας που αγαπά το ουζάκι και την καλή παρέα. Η συνταγή ξεκίνησε για να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣας παραθέτω απόσπασμα από ένα βιβλίο αφιερωμένο στο καρναβάλι.. θα σας λύσει αρκετές απορίες νομίζω... ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Όνομα πλήθους αγίων της εκκλησίας μας.[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.gr