Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε το πόσο χρήσιμο και καλό πράγμα είναι η ιχθυοκαλλιέργεια και από πλευράς βιωσιμότητας της αλιείας και για την οικονομία μας,[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, βιταμινών και ιχνοστοιχείων, ιδανικός για να συνδυάσετε την εκλεπτυσμένη γεύση με μια ισορροπημένη διατροφή… Ο τόνος όμως, δεν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΦΑΕ ΑΥΤΟ Ψάρι στο φούρνο με σπανάκι και τυρί ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 179kcal (ανά μερίδα – 192γρ.) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 4 γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 22γρ. ΛΙΠΟΣ: 8γρ. ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ: 2γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕκτός από την υπέροχη γεύση τους, τα θαλασσινά βοηθούν τον οργανισμό με την εξαίρετη διατροφική τους αξία χωρίς να επιβαρύνουν τη σιλουέτα. Τα θαλασσινά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕυρισκόμενος σε επαγγελματικό ταξίδι στον Σκανδιναβικό Βορά, και προσπαθώντας να συνηθίσω την ιδέα ότι δεν πρόκειται να νυχτώσει καθόλου για τις επόμενες[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΗ φύση είναι τόσο παράξενα συναρπαστική. Παρακολουθήστε το κανάλι Discovery και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Έντομα με αλλόκοτη όψη, απίστευτα έξυπνα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤι προσέχουμε σε ένα ψάρι Τα μάτια του πρέπει να γυαλίζουν, να είναι καθαρά και να είναι εξογκωμένα. Το να μην είναι θολά δεν είναι και απαραίτητος κανόνας ότι[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΗ συνταγή και στα Ελληνικά, πιο κάτω The recipe we have for today is timely, due to the Greek tradition of "cod-consumption" on the 25th of March, one of our[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΟ συνδυασμός της γαρίδας με τα φασόλια και το σπανάκι είναι ιδανικός για ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη και γεύση! Εύκολη 25 λεπτά 4μερίδες 1 1 0 0 0[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠοια ψάρια σάς ωφελούν περισσότερο και ποια είναι πιο επιβαρυμένα με τοξικές ουσίες; Tο καλοκαίρι απολαμβάνουμε πιο συχνά ψάρια και θαλασσινά και μάλιστα...[...]
Πηγή: suntagesvromi.blogspot.grΗ φύση είναι τόσο παράξενα συναρπαστική. Παρακολουθήστε το κανάλι Discovery και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Έντομα με αλλόκοτη όψη, απίστευτα έξυπνα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ σάλτσα demi-glace γνωστή και ως μπριν (brune), είναι μια από τις πιο ντελικάτες σάλτσες της γαλλικής μαγειρικής που χρησιμοποιείται ως έχει, αλλά και ως[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτή τη φορά δε θα υπάρξουν ωραίες εισαγωγές ..... Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη περιγραφή ..... Ίσα που θα καταφέρω να γράψω δυό λέξεις. Και μετά θα πρέπει να[...]
Πηγή: cookpad.com/grdedicated to my friends Στα μέτρα που έχουν ληφθεί και στα σκληρότερα που αναμένονται δεν περιλαμβάνεται η ερωτική διατίμηση. Υποθέτω λοιπόν, πως η ευρηματική,[...]
Πηγή: pandespani.comΘαλασσινά με μπάμιες Υλικά 250 γραμμάρια μπάμιες 800 γραμμάρια φιλέτο άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα 1 κιλό μεσαίες γαρίδες Λάδι 1 φέτα μπέικον χωρίς το λίπος,[...]
Πηγή: greekouzina.gr