Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Τι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι φαρφάλες (φιογκάκια) με σολομό και κρέμα γάλακτος είναι εξαιρετικά διαδεδομένη συνταγή, και θα έλεγε κανείς ότι ανήκει στη διεθνή κουζίνα παρά στην[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ 1 πακέτο πένες ή πενάκι, 1 κύβο ζωμό λαχανικών, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 φλ. καπνιστό σολομό, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1/3 φλ. βότκα, ½ φλ. λευκό κρασί,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comKαλοκαιρινό απόγευμα, αργούτσικα, ο ήλιος δεν παραδίδεται με τίποτα, η μέρα ξεθεωμένη σέρνεται πίσω απ’ τη σκιά του πεύκου που ο ίσκιος του ξεχειλώνει,[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Τέλειο πιάτο για όσους αγαπάνε το σολομό. Το ίδιο φαγητό μπορεί να γίνει και νηστίσιμο για τη νηστεία των Χριστουγέννων με αντικατάσταση[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ καινούρια μας συνταγή ανήκει στις συνταγές του 5λέπτου! Είναι από αυτές που αφαιρούν το επιχείρημα "δεν έχω χρόνο να μαγειρέψω" από όσους το χρησιμοποιούν[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΩς διατηρημένα αυγά ψαριών, xαρακτηρίζoνται οι oλόκληρες ωοθήκες, ή τα απαλλαγμένα από ίνες και μεμβράνες αυγά διαφόρων ψαριών, πoυ έxoυν υποστεί επεξεργασία[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι πένες με καπνιστό σολομό και βότκα, οι penne alla vodka δηλαδή, ήταν ένα από τα μεγάλα μαγειρικά χιτ της δεκαετίας του 1970 στην Ιταλία, που γρήγορα έκανε[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν ξέρω τι να πω για το σημερινό φαγητό... Τη συνταγή αυτή την πήρα αυτούσια από ένα ιταλικό εστιατόριο πριν μερικά χρόνια και από τότε δεν την αλλάζω με[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΣήμερα ανοίγοντας τα παράθυρα είδαμε πως το φθινόπωρο μας επισκέφθηκε επιτέλους. Έτσι αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα φαγητό λίγο πιο χειμωνιάτικο που μπορεί να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟι πράσινες σαλάτες είναι το καταλληλότερο συνοδευτικό για ψητά κρέατα ή ψάρια. Πολλές φορές όμως, μπορούν να αποτελέσουν ένα ελαφρύ πλήρες γεύμα από μόνες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά Ξιδάτο μπαρμπούνι με κόλιαντρο 4 φιλέτα μπαρμπουνιού 4 κ.σ. άσπρο ξίδι 4 πρέζα ζάχαρη 4 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο 1 μικρό ψιλοκομμένο φρέσκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣήμερα έχω όρεξη για ένα αυθεντικό ιταλικό πιατάκι. Τι άλλο από μακαρονάδα με σολωμό; Η φωτογραφία δεν είναι αντιπροσωπευτική του πιάτου διότι λείπουν και το[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΦιλέτα γλώσσας με κονιάκ και μέλι Η σημερινή ανάρτηση θα μπορούσε να αποτελεί και μια πρόταση-λύση για όλους αυτούς τους Έλληνες που προφανώς οδηγούν[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΥλικά: 2 μέτριου μεγέθους ψάρια (Περίπου 800 γρ.) Αλάτι, πιπέρι 4 κουτ. ελαιόλαδο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 4 κουτ. τσάιβς (σχοινόπρασο)[...]
Πηγή: greekcook.grphoto: flickr | @Chris Thai Για τους εργένηδες όλου του κόσμου! Υπάρχουν 4 κατηγορίες εργένηδων όσον αφορά στην μαγειρική. Ο εργένης του delivery, ο εργένης[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά 500 γρ. ζυμαρικά φαρφάλες 250 γρ. καπνιστός σολομός 250 ml κρέμα γάλακτος 150 ml ζωμό θαλασσινών 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ½ ματσάκι άνηθο 1 ποτηράκι του[...]
Πηγή: greekmasa.gr18/10/14 Γαριδομακαρονάδα με βότκα και σάλτσα κόκκινης πιπεριάς. Μια αλκοολική πιπεράτη μακαρονάδα για πικάντικα γούστα. Συστατικά 130gr. Ζυμαρικά Νο 6 ή[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜακαρόνια με χαβιάρι και καπνιστό σολομό Τα μακαρόνια με χαβιάρι ή με τα πιο προσιτά, αυγά βασιλικής ή χρυσής ρέγγας είναι ένα εκλεπτυσμένο πρώτο πιάτο αλλά[...]
Πηγή: pandespani.com