Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
Υλικά για 4 μερίδες 500 γρ. μύδια ψίχα 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φέτες 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένη ντομάτα 2 κουτ. σούπας κάππαρη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ πάστα con le sarde (μακαρόνια με σαρδέλες), είναι παραδοσιακή Σιτσιλιάνικη συνταγή που ήταν μεγάλο σουξέ στα τραπέζια της Μαφίας. Και οι τύποι, αν μη τι[...]
Πηγή: caruso.grΌπως σας έλεγα στο περασμένο ποστ , αφού καθάρισα τα μύδια, πέρασα στην μακαρονάδα μέσα στην οποία τα ονειρευόμουν. Ήταν μία από τις ωραιότερες μακαρονάδες που[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΩραίος, μεσογειακός συνδυασμός ψαριού με ζυμαρικό και πλούσια ντομάτα καθώς και μυρωδικά! Εύκολη 40 λεπτά 4+μερίδες 1 1 0 0 0 Συστατικά 240 γραμμ. λινγκουίνι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά (6 μερίδες) : 500 γρ. λιγκουίνια ή σπαγέτι ή σπαγετίνι ή άλλο ζυμαρικο της αρεσκειας μας 3 κουταλιές ελαιόλαδο 3-4 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές[...]
Πηγή: yumyum.grΈνα μεσημέρι μιλούσα στο τηλέφωνο με την Έλενα από τις Συνταγές της Καρδιάς . Μέσα σε όλα αυτά που είπαμε κάποια στιγμή αναφέρθηκε και το κλασικό πονεμένο[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr500 γρ. λιγκουίνι ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας 1 φρέσκα κιλό μύδια (με το κέλυφος) 1 φινόκιο, καθαρισμένο και κομμένο σε ψιλά καρέ 1 σκελίδα σκόρδου,[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά λιγκουίνι ή μπαβέτε: 500 γρ. μύδια φρέσκα: 1 κιλό ντομάτες: 500 γρ. φρέσκες, ώριμες λευκό κρασί: 1/4 φλιτζανιού γαρίδες: 500γρ. βρασμένες, καθαρισμένες[...]
Πηγή: icookgreek.comΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛιγκουίνι με βελουτέ σαμπάνιας, μικρά φρέσκα καλαμάρια και χαβιάρι sevruga: Eστιατόριο Grand Balcon / St George Lycabettus, σεφ Marc Enderborg. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜιας και ακόμα έχουμε νηστεία, όχι πως εμείς νηστεύουμε δηλαδή, αλλά που και που βάζουμε και αυτά στο μενού μας. Άλλωστε όπως έλεγε και η γιαγιά μου: ασθενείς[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑΣΤΑΚΟΣ ΜΕ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛ ΙΤΑΛΙΑΝΑ Υλικά 1 αστακό (1½ κιλού) ζωντανό ⅓ κούπας βούτυρο λιωμένο 200 γραμμάρια λιγκουίνι ¼ κούπας λάδι 1 σκελίδα σκόρδο 400[...]
Πηγή: greekouzina.grΛαχταριστά ζυμαρικά για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Μάκης Γεωργιάδης Μερίδες : γισ 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα 20΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤα ζυμαρικά σε άλλη διάσταση. Συνταγή : Χριστόφορος Πέσκιας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 15΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 250 γρ. (1/2 πακέτο) λιγκουίνι ή σπαγέτι, 4 φέτες ξιφία ή τόνου 150 γρ. περίπου η καθεμιά, 4 φιλετάκια αντσούγιας, ξεπλυμένα και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4 μερίδες 500 γρ. καλαμάρι KALLIMANIS 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε φέτες 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες 2 κουτ. σούπας κάππαρη 5 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiKαλοκαιρινό απόγευμα, αργούτσικα, ο ήλιος δεν παραδίδεται με τίποτα, η μέρα ξεθεωμένη σέρνεται πίσω απ’ τη σκιά του πεύκου που ο ίσκιος του ξεχειλώνει,[...]
Πηγή: pandespani.com