Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά: 1 κιλό καλαμάρια 1 φλυτζάνι αλεύρι λάδι για τηγάνισμα αλάτι Τρόπος παρασκευής Πλένετε και καθαρίζετε τα καλαμάρια Τραβάτε το κεφάλι και κόβετε το[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 8 μεγαλες γαριδες 2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενες 1 κοκκινη και μια πρασινη πιπερια σε λωριδες 3 κ.σ ελαιολαδο μισο σφηνακι ουζο 200γραμ φετα 1 ντοματα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 3-4 μερίδες) : 1.200 kg. σουπιές φρέσκες ή κατ/νες (2 μεγάλες) 1 ποτ. κρασί κόκκινο 1 φλιτζ. λάδι λίγο αλάτι
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: (για 6 άτομα) 1 κιλό μπαρμπούνια κάπως μεγάλα 2 φλιτζάνια τσ. ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι αλεύρι σκληρό αλάτι 7 λεμονόφυλλα Τρόπος παρασκευής Καθαρίζετε τα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (για 2 άτομα ή 8 σουβλάκια) 500-600γρ. Φέτα ξιφία κομμένο σε κύβους 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους 2 κ.σ. σόγια[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: (για 6 άτομα) 1 κιλό χταπόδι 1 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο ελάχιστο πιπέρι ελάχιστη ρίγανη 11/2 φλιτζάνια τσ. κρασί κόκκινο Τρόπος παρασκευής Καθαρίζετε το[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 κιλό μύδια 1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 1/4 ματσάκι μαϊντανό 1 ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασί Εκτέλεση Πλένετε πολύ καλά τα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 πακέτο λινγκουίνι 6 φέτες σολομό καπνιστό 1 κουταλιά σούπας βούτυρο 300 γρ. κρέμα γάλακτος 50 γρ. Βότκα ½ ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο Αλατοπίπερο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: Ψάρια για φούρνο 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο πιπέρι ρίγανη 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο Τρόπος παρασκευής Καθαρίζετε τα ψάρια Σε ένα μπωλ βάζετε το ελαιόλαδο,[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: (για 6 άτομα) 1 1/2 κιλό γαύρος ή σαρδέλες 1 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο 5 - 6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 1 - 2 λεμόνια ρίγανη αλάτι πιπέρι Τρόπος[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 5-6 ψάρια για τηγάνισμα (λιθρίνια, μπαρμπούνια, γόπες κλπ) αλεύρι λάδι για τηγάνισμα Τρόπος παρασκευής Καθαρίζετε τα ψάρια Βάζετε σε ένα τηγάνι το λάδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΈχει υποβληθεί από voula Πέμπτη, 09/10/14 Νόστιμα και χωρίς μυρωδιές τα ψαράκια μας, για όσους βαριούνται το τηγάνι . Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να[...]
Πηγή: greekmasa.gr